29 Березня 2024, 11:11 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману «Песиголовець» Олександра Завари - 25 Травня 2017

Презентація роману «Песиголовець» Олександра Завари

Категорія: «Події»
Дата: 25 Травня 2017 (Четвер)
Час: 13:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Мелітополь
Місце: Центральна міська бібліотека ім. Лермонтова
Адреса: площа Перемоги, 1
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: EugeneLir
Кількість переглядів: 936


Де починається жах? Яку істоту насправді зображено на таємничій іконі з дитинства? Коли блискавичний сюжет для роману перетворюється на жорстоку реальність? І головне: хто ці міфічні песиголовці, що ними селяни лякають дітей? Дізнайтесь про це від автора одного з найочікуваніших романів Книжкового Арсенала Олександра Завари

25 травня о 13:00 в читальній залі бібліотеки ім. Лермонтова відбудеться перша після Книжкового Арсеналу презентація роману «Песиголовець».



Письменник Юрко Побиван, чия популярність стрімко йде на спад, у пошуках нового приголомшливого сюжету навідується з родиною на Прикарпаття до таємничої Галявини вічної роси, де колись було поселення наших предків полян — там і досі побутують міфи про таємничих людей із головами псів. Одного з таких Юрко пам’ятає з дитячих років — це ікона Святого Христофора із зображенням чоловіка-песиголовця, бачена ним колись у храмі на Франківщині. Чим не сюжет для майбутнього бестселера? Утім, з творчої відпустки Побиван привозить не лише фотографії й нотатки для нової книги…

"Людський мозок має фільтр. Він обробляє усі сигнали ще до того, як вони стануть думками і ідеями. Це робиться для того, щоб уберегти свідомість від первісного зла, люті, що так само криється всередині нас. Та буває, що крізь нього все ж таки просочуються краплі того, що ми називаємо початковим інстинктом. Це справжнісіньке зло у найчистішій його формі. І тоді відбуваються усілякі цікаві речі…"



Олександр Завара -- письменник і рецензент з Мелітополя. Видав два романи, "IQ=FAQ" та "Ката Моргана", публікує рецензії на книжки на різних інтернет-порталах. Має вищу філолоґічну освіту.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar