20 Квітня 2024, 14:36 | Реєстрація | Вхід
/ «Японський коханець» Ісабель Альєнде | Київ - 15 Травня 2017

«Японський коханець» Ісабель Альєнде | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 15 Травня 2017 (Понеділок)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: anetta
Кількість переглядів: 1064


15 травня «Видавництво Анетти Антоненко» запрошує у київську Книгарню «Є» на презентацію книжки Ісабель Альєнде «Японський коханець» за участю перекладача Сергія Борщевського. Модератор – Інна Корнелюк.

НАЙНОВІШИЙ (2015) РОМАН УКРАЇНСЬКОЮ, 
найбільш очікуваний роман року за оцінками New York Magazine, The Wall Street Journal, Entertainment Weekly, Cosmopolitan, Harper`s Bazaar, Publishers Weekly, The Huffington Post

«Японський коханець»
Ісабель Альєнде, як і інші її твори, не відпускає читача до останньої сторінки, зворушує і зачаровує, дивує і приголомшує, магія слів зі сторінок книжки просякає в реальне життя тих, хто її читає.

Про книжку 

Альма Беласко й Ірина Базілі, різні за віком, походженням, соціальним станом — не мали б ніколи зустрітися. Однак доля (чи воля письменниці) звела їх одного дня в інтернаті для літніх людей у Каліфорнії. Ця зустріч зумовила низку подій, які наче розсунули часові та географічні межі, відбуваються у різних куточках світу сьогодні й у минулому.

Це абсолютно сучасний роман.
Історію переповідає жінка, якій 81 рік і яка рухається назад у часі. Це історія неймовірного кохання.
Ісабель Альєнде 

«Японським коханцем» Альєнде нагадує нам, що хоча й не в кожного з нас любов справжня, проте всі ми любимо по-справжньому.
Любов пристрастна, подружня, нерозділена чи вічна є константою нашого життя.
USA Today


Ісабель Альєнде визначна чилійська письменниця-романіст, журналістка, сценаристка, акторка, племінниця Сальвадора Альєнде. Ісабель Альєнде займається журналістикою, пише театральні п'єси і викладає літературу в декількох університетах. Одна з найбільш відомих латиноамериканських письменниць. Лауреат Національної премії Чилі з літератури(2010), в 2014 році Барак Обама нагородив її Національною медаллю. 

Альєнде вирізняє чуттєве вміння висловити словом особливості культури, історії своєї батьківщини і страждання свого народу. Її твори просякнуті латиноамериканським магічним реалізмом. Саме тому за нею закріпилось неофіційне звання «Маркеса у спідниці».

Єдине, що мене цікавить як письменницю й як людину, це пристрасті, які є рушійною силою життя та світу... Який обмежений світ, де вітається те, що людина розуміє й контролює, купує й продає!.. Обмежуючись раціональним, ми позбавляємо літературу життя, динаміки...
Ісабель Альєнде

21 книжка, перекладена на 37 мов накладами більш ніж 67 млн. копій
14 міжнародних докторських ступеня
50 нагород більш ніж у 15 країнах

Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar