29 Березня 2024, 08:50 | Реєстрація | Вхід
/ Нова харківська поезія у харківському літмузеї - 27 Квітня 2017

Нова харківська поезія у харківському літмузеї

Категорія: «Події»
Дата: 27 Квітня 2017 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: 15-20 грн.
Місто: Харків
Місце: Харківський літературний музей
Адреса: вул. Багалія, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 812


Якщо ви любите поезію та українську мову, якщо вам цікаві імена нових творчих поетів, якщо вам тупо нудно сидіти вдома і хочеться ввечері десь розвіятись та послухати вірші, то це оголошення саме для вас.

Отже, 27 квітня у харківському Літературному музеї відбудеться цікавий літературний вечір під назвою «Нова харківська поезія». Якщо ви прочитали цю назву і вам ще не зрозуміло, що це буде за захід, уточню: цього вечора для вас НЕ виступлять: Юрій Андрухович, Любко Дереш, Тарас Прохасько, Іздрик, Люко Дашвар, Чак Паланік, Ресторатор, Віктор Павлік чи інша ікона, на яку ви молитесь. «Нова харківська поезія» на те і «нова», щоб на ній виступили люди, котрі (поки ще) невідомі широкому загалу, однак це ніяк не применшує їхніх талантів та бажання і собі відкусити шмат вашої глядацької уваги, читати, чути і бути почутими.

27 квітня для виступлять восьмеро поетів, а саме: красива, молода і добіса поетична Юлія Солодова, чуттєвий і водночас брутальний Іван Сенін, ніжна Марія Пащенко, дещо інфернальний Олександр Литвиненко, щирий Роман Дейко, загадковий Дмитро Бовдуй, ніжна (2) Таті Сонце і магнетичний Сергій Науменко.

У перерві виступить бард Олексій Потоцький, який виконає кілька своїх композицій та каверів на відомі хіти української, якщо можна так сказати, естради. 
Ведучий з надзвичайно шикарною дикцією — Арсеній Троян

Глядачі наприкінці заходу матимуть змогу обрати свого улюбленця за допомогою таємного голосування. Найкращий, на вашу думку, отримає 300 українських гривень.

Приходьте, молоді таланти потребують вашої підтримки.

27 квітня. Початок о 18:00. Де: харківський Літмузей, вул. Багалія, 6 
Вартість входу: для студентів — 15 грн., для дорослих — 20 грн.
Захід у соцмережах: https://vk.com/nova_kh_poezia
https://www.facebook.com/events/1014120788722448/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar