19 Квітня 2024, 20:48 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з Оленою Павловою, авторкою кота Інжира - 19 Квітня 2017

Зустріч з Оленою Павловою, авторкою кота Інжира

Категорія: «Події»
Дата: 19 Квітня 2017 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 902


Рівненська Книгарня «Є» запрошує на зустріч з Оленою Павловою — авторкою Кота Інжира, проектів «Шкіра міста» та «Незнана Україна». На зустрічі поговоримо про її рідне місто Рівне, мандрівки і, звичайно, котиків. Захід відбудеться 19 квітня. Початок – о 18.30.

Олена Павлова — журналістка, художниця, авторка Кота Інжира, проектів «Шкіра міст» та «Незнана [Україна], засновниця і куратор літературного конкурсу «Новела по-українськи».

Герой Кота Інжира з’явився не так давно, проте заполонив простори мережі та серця багатьох людей. А виник він в уяві дівчини з Рівного, яка любить мандрувати, Олени Павлової. Окрім Кота Інжира Олена Павлова є авторкою популярного в мережі Instagram проекту «Шкіра міста», де вона презентує своїм читачам найфактурніші й найцікавіші стіни: «Це шкіра міст, це їхні зморшки».

Також мандрівникам буде цікавим ще один проект Олени Павлової «Незнана[Україна]» , де авторка ділиться і своїми думками про Рівне: neznana.wordpress.com/2015/07/25/troll/

З Оленою Павловою поговоримо про книги, подорожі, міста, Рівне, соціальні мережі у сучасному світі та їхню роль і, звичайно ж, про котиків, адже саме заради них існує все.


Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar