26 Квітня 2024, 13:41 | Реєстрація | Вхід
/ Прийом проектів на фестиваль «Київські Лаври» - 15 Квітня 2017

Прийом проектів на фестиваль «Київські Лаври»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 15 Квітня 2017 (Субота)
Час: 01:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3112


Оголошено прийом проектів на участь у XII Міжнародному фестивалі поезії «Київські лаври», що пройде в Києві 24-28 травня 2017 року. Проекти приймаються українською й російською мовами до 15 квітня 2017 року за адресою kievlavry17@gmail.com

Що ми розуміємо під «Проектом»?

Це перш за все людина, якій цікаво просування сучасної поезії. Людина, яка вважає і переконливо доводить у своєму листі на e-mail оргкомітету фестивалю, що існують ще теми і сучасні поети, що їх незаслужено обішли увагою читачі, експертна літспільнота, преса і т.д.. Така людина бере на себе роль куратора. Він і надсилає на електронну адресу комітету максимально детальний Проект, що має містити:
  1. тему проекту (обґрунтовується, чому саме ця тема);
  2. список учасників (ПІБ поетів, коротка біографія і 3-4 тексти кожного учасника);
  3. необхідне технічне забезпечення (мікрофони і т.п.);
  4. додаткові рекомендації по приміщенню: клубне, камерне і т.д.
Якщо ваш проект пройшов добір експертів і був рекомендований до реалізації - організатори вийдуть оперативно з вами на зв’язок. 


Міжнародний фестиваль поезії «Київські Лаври» — одна з найбільш масштабних й авторитетних літературних подій на пострадянському просторі. Засновником і беззмінним організатором фестивалю є Журнал про сучасну культуру «ШО». Фестиваль проводиться в Києві (зазвичай — в середині травня) з 2006 року.

За роки існування фестивалю в ньому взяли участь понад 500 поетів, літературних критиків, музикантів, культуртрегерів з України, Білорусі, Польщі, Росії, Грузії, Израїлю, США, Македонії, Казахстану, Франції та інших країн.

Щороку на фестивалі визначаються його лауреати та нагороджуються бронзовою статуеткою та премією у розмірі 1000 доларів США. Від 2011 року надається також молодіжна премія фестивалю. 


Офіційний сайт фестивалю: http://sho.kiev.ua


0 коментарів

Залишити коментар

avatar