24 Квітня 2024, 11:50 | Реєстрація | Вхід
/ 6 квітня: Зустріч із Ксенією Заставською у Києві - 6 Квітня 2017

6 квітня: Зустріч із Ксенією Заставською у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 06 Квітня 2017 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Національна наукова медична бібліотека України
Адреса: вул. Льва Толстого, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 883


6 квітня о 16 годині в Золотій залі Національної наукової медичної бібліотеки України (м. Київ, вул. Льва Толстого, 7) відбудеться зустріч із письменницею Ксенією Заставською та презентацію її романів «Талісман кохання», «STECK. Мережива життя» і «Veto на щастя» (Видавничий дім «Простір»).

Книжки Ксенії Заставської вийшли не лише українською, а й литовською, польською, угорською, німецькою та іншими мовами. У цих книжках кохання переплітається зі своєрідними історичними детективами - і все це на матеріалі буремного ХХ століття: репресії, депортації, боротьба проти радянського союзу бійців УПА та литовських Лісових Братів, утечі через залізну завісу...


«Прочитавши назви цих романів, ви можете подумати, що перед вами — типові любовні пригоди в рожевих обкладинках. А значить, на вас чекає сюрприз. Так, любовна сюжетна лінія тут присутня, і то в класичному взірцево-романтичному вигляді. Але веде ця лінія далеко не тільки до цукерково-квіткового хепі-енду, її головна мета — вивести на історичні сюжети XX століття (та й раніших часів теж). І ці історичні сюжети подано з усією серйозністю, з усіма суперечностями та неоднозначностями. Таке трохи несподіване поєднання роману про кохання з історичним детективом є, мабуть, головною родзинкою творчості Ксенії Заставської». 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar