20 Квітня 2024, 08:24 | Реєстрація | Вхід
/ «Ресторан, де виконують побажання» - 5 Квітня 2017

«Ресторан, де виконують побажання»

Категорія: «Події»
Дата: 05 Квітня 2017 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Централізована бібліотечна система Солом'янського району
Адреса: вул. Освіти, 14а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 697


Казки про все, що нас оточує, Кендзі Міядзава писав для своїх учнів, аби допомогти їм краще зрозуміти навколишній світ. Про геологію та астрономію, тварин і рослини, про містичних істот і духів. І в тих історіях із котячими канцеляріями, суперечками між лісовим котом і жолудями, тюльпанами-чародіями і Хованчиком причаїлися глибока і зворушлива розповідь про дружбу і подвиг та світлий і загадковий світ, де дихають і розмовляють один з одним вітер, зірки та каміння, люди, болотяники і лиси — світ, сповнений життя і щастя. Казки-притчі будуть цікаві читачам будь-якого віку.

Книжка оформлена ілюстраціями в техніці суміе та акварельними роботами. Малюнки суміе створила художник, викладач, майстер японського живопису техніки суміе, а також майстер ікебани школи Sogetsu (2-го ступеня, Sanyo), ландшафтний дизайнер – Неоніла Єфімова з Одеси. Її творчий псевдонім «Сі сей» – «Чисте світло», а квіткове ім’я (ікебана) Bien – «Квітучий сад».


Обкладинку та акварельні ілюстрації для книги зробив знаний львівський театральний художник, карикатурист, художник-постановник театральних вистав і сценарист різноманітних шоу, конкурсів краси, театральних фестивалів і джазових концертів-вистав, поет і актор Михайло Євшин.


5 квітня. Початок о 17:00. Вхід: вільний
Централізована бібліотечна система Солом'янського району м. Києва, вул. Освіти, 14а


0 коментарів

Залишити коментар

avatar