23 Квітня 2024, 21:07 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка-фотоальбом «Широкинська операція» у Луцьку - 1 Квітня 2017

Книжка-фотоальбом «Широкинська операція» у Луцьку

Категорія: «Події»
Дата: 01 Квітня 2017 (Субота)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 666


Луцька Книгарня «Є» спільно з видавництвом «Орієнтир» запрошують на презентацію книжки-фотоальбому «Широкинська операція». Захід з нагоди другої річниці подій під Маріуполем відбудеться у суботу, 1 квітня. Початок – о 18.00.

У лютому 2015 року полк «Азов», щоби зменшити тиск на Дебальцеве, провів наступальну операцію в інших напрямках, а також створив буферну зону, щоб Маріуполь повторно не обстріляли.

У книжці-фотоальбомі учасники Широкинської операції розповідають про пережите, події проілюстровані живими світлинами. Бійці діляться емоціями, бо перемоги йшли поруч із втратою побратимів. Загалом атмосфера книги сповнена життям, жертовність полеглих воїнів і бойовий дух надають снаги та сили людям, які йдуть у бій.


На презентації будуть присутні автори книги та учасники подій (Андрій Д’яченко – екс-речник полку «АЗОВ», Марко Мельник – засновник видавництва «Орієнтир» та інші). З гостями можна буде поспілкуватися у невимушеній атмосфері та дізнатися цікаву інформацію про одну з визначальних сторінок сучасної військової історії України – Широкинську операцію.


Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72 43 76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar