20 Квітня 2024, 01:38 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Ніколь Версхооре «Боги» - 28 Березня 2017

Презентація книжки Ніколь Версхооре «Боги»

Категорія: «Події»
Дата: 28 Березня 2017 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Кнайп-паб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1110


«Вільна жінка вільної країни. Реальність, яку Жінка створює сама» 
Жан Моде

Дні франкофонії – саме та, унікальна, можливість особисто познайомитись з класиком сучасної бельгійської літератури. Так! Про книжку розповідатиме сама Ніколь!

Ніколь Версхооре – зразок сильної жінки, яка своїм розумом та силою характеру здобувала право голосу в суспільстві. Вона – бельгійська франкомовна письменниця, яка створювала себе крок за кроком. 

Її особистісний шлях розпочався з наукової діяльності. Наступним життєвим етапом Ніколь було зацікавлення журналістикою. Зараз вона виросла до рівня майстерної письменниці-інтелектуалки. Для неї літературна діяльність стала другим диханням у житті, порятунком. Коли Ніколь Версхооре починала писати, то говорила все, що не могла заявити особисто. Її книжки – це крик душі, яку ми всі повинні почути. 

Книжка «Боги»  відображення бурхливих емоцій, різновекторності психології героїв, стосунків «поза паперовою реальністю». Три новели, які відкривають нам світ з іншого боку, ілюструють багатий світ блискучої особистості. Поєднання божественного і людського – гармонія чи навпаки?


Київ, Кнайп-паб «Купідон», вул. Пушкінська, 1-3/5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar