19 Квітня 2024, 01:17 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Селесте Інґ «Несказане» - 21 Березня 2017

Презентація роману Селесте Інґ «Несказане»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Березня 2017 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1088


21 березня о 19:00 «Наш формат» запрошує поговорити про роман американської письменниці Селесте Інґ «Несказане». Презентація відбудеться в книгарні «Є» 
на вул. Лисенка.

У заході візьмуть участь Людмила Дмитрук, авторка книжкового відеоблогу «Вишневий цвіт» та Ксенія Сокульська, журналістка та авторка книжкового блогу Vaenn.
  • Чому варто прочитати бестселер New York Times «Несказане»? 
  • Завдяки чому роман «ковтається» за кілька вечорів, але довго не відпускає? 
  • Що це за жанр — сімейний роман з елементами трилеру та детективу? 
  • Як так сталося, що дебютний роман молодої авторки став найкращою книжкою року за версією Amazon, Entertainment Weekly, Mashable та здобув кілька престижних нагород? 
  • Що спільного між «Несказаним» та сімейними романами «Блакитне мереживо долі» лауреатки Пулітцерівської премії Енн Тайлер і ще одним американським бестселером 2015 року «Долі та фурії» Лорен Ґрофф? 
  • Якими є тренди сучасної американської прози? 
Відповіді на ці питання ми шукатимемо разом блогерками Людмилою Дмитрук та Ксенією Сокульською. Модеруватиме презентацію книжкова оглядачка та піар-менеджерка видавництва «Наш формат» Катерина Толокольнікова




Роман «Несказане» (Everything I Never Told You) американської письменниці Селесте Інґ називають одним із найгучніших дебютів 2014 року. Права на переклад книжки придбали понад 20 країн світу.

Роман «Несказане» вийшов цього року 
у видавництві «Наш формат». У книжці розповідається про сім’ю Лі, де все обертається довкола старшої доньки Лідії. Мати наперед визначила її долю — свою блакитнооку дівчинку вона бачить лікаркою, дорослою, упевненою в собі жінкою. Купує їй книжки, допомагає робити домашні завдання, береже, мов коштовний скарб, і навіть не пускає з дому. Батько мовчки потурає дружині. Інші двоє дітей ростуть у тіні виплеканого батьками «сонечка». Та одного дня їхня зірка зникає назавжди. Чорна діра, що утворилася у душах батьків, затягує всіх, хто лишився... Чи наважаться рідні, опинившись на краю прірви, нарешті сказати те, про що мовчали? 

Селесте Інґ — молода американська письменниця, лауреатка премії Пушкарта за найкраще оповідання. Її есеї друкувалися в New York Times, The Guardian та інших виданнях. Другий роман авторки Little Fires Everywhere вийде в США у вересні.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar