20 Квітня 2024, 12:34 | Реєстрація | Вхід
/ «Як писали класики» Ростислава Семківа у Рівному - 14 Березня 2017

«Як писали класики» Ростислава Семківа у Рівному

Категорія: «Події»
Дата: 14 Березня 2017 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 659


Рівненська Книгарня «Є» та видавництво «Pabulum» запрошують на презентацію книжки Ростислава Семківа «Як писали класики», що відбудеться 14 березня. Початок — о 18.30.

Серед визнаних письменників є ті, котрі вирішили поділитися секретами свого успіху й написали книжки про те, як писати добре. Це видання підсумовує погляди на художню творчість мегапопулярних Агати Крісті, Джорджа Орвелла, Рея Бредбері, Курта Воннеґута, а також ближчих до нас у часі Мілана Кундери, Маріо Варґаса Льйоси та Умберто Еко.

Чому вони писали? Як вони писали? Й чому насправді вони стали успішними? Це збірка практичних порад, котрі підтверджені визнанням читачів на усіх континентах.

Ростислав Семків – літературознавець, критик, перекладач, директор видавництва «Смолоскип», доцент кафедри літературознавства Києво-Могилянської Академії, в.о. директора Українського інституту книги. Лектор «Центру літературної освіти». Стажувався у Гарвардському університеті. Член журі багатьох літературних премій (зокрема "ЛітАкцент року”, «Коронація слова», «Книга року BBC» та ін.).


Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar