23 Квітня 2024, 23:38 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Мирослава Лазарука «Володимир Івасюк» - 2 Березня 2017

Лекція Мирослава Лазарука «Володимир Івасюк»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 02 Березня 2017 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1898


Луцька Книгарня «Є» запрошує на лекцію Мирослава Лазарука, директора Чернівецького меморіального музею Володимира Івасюка, приурочену до Дня народження композитора. Зустріч відбудеться у четвер, 2 березня. Початок – о 16.00.

До Дня народження Володимира Івасюка Мирослав Лазарук прочитає лекцію про яскраве, але, на жаль, коротке життя відомого композитора. Про маловідомі факти з життя Івасюка, творчі надбання, стосунки з радянською владою та загадкові причини смерті митця можна буде обговорити на зустрічі.

Володимир Івасюк – композитор, один із основоположників української естрадної музики, автор більше ста пісень, і близько п’ятдесяти інструментальних творів. Трагічно загинув за нез’ясованих обставин у тридцятирічному віці. За однією з неофіційних версій, це було убивство, в якому брали участь співробітники КДБ.

Мирослав Лазарук – директор Чернівецького меморіального музею Володимира Івасюка, головний редактор «Буковинського журналу», письменник, журналіст, заслужений діяч мистецтв України.


Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72-43-76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar