26 Квітня 2024, 18:24 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки «Ти відкриєш мої вуста» у Києві - 22 Лютого 2017

Презентація книжки «Ти відкриєш мої вуста» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 22 Лютого 2017 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1010


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Дух і літера» запрошують на презентацію книжки «Ти відкриєш мої вуста. Йосиф Зісельс у розмовах із Ізою Хруслінською», яка відбудеться 22 лютого. Початок — о 18.30. Учасники зустрічі: Йосиф Зісельс, Іза Хруслінська, Мирослав Маринович, Леонід Фінберґ.

Йосиф Зісельс – громадський діяч, співпрезидент Асоціації єврейських організацій та общин (ВААД) України, Голова Генеральної ради Євроазіатського єврейського конгресу, виконавчий віце-президент Конгресу національних громад України. В радянські часи учасник дисидентського та правозахисного руху, член Української Гельсінської групи, політв’язень.

У бесідах із відомою польською журналісткою Ізою Хруслінською Йосиф Зісельс розповідає про свій життєвий шлях, боротьбу за права людини в СРСР, відновлення єврейських громад у незалежній Україні, українсько-єврейські взаємини, проблеми сучасної історії і політики. Книга розрахована на широке коло читачів.

Книжка підготовлена та видана Центром досліджень історії та культури східноєвропейського єврейства та Центром європейських гуманітарних досліджень НаУКМА.

Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar