28 Березня 2024, 15:00 | Реєстрація | Вхід
/ Благодійний вечір «Поезія ПРОЙДИсвітів» в ОБ - 18 Січня 2017

Благодійний вечір «Поезія ПРОЙДИсвітів» в ОБ

Категорія: «Події»
Дата: 18 Січня 2017 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Остання барикада
Адреса: Майдан Незалежності, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 919


18 січня Експертний корпус запрошує вас стати учасниками яскравої мандрівки стежками дикої природи та шляхами війни. Під час нашої подорожньої «стрілки» ви зможете посприяти бас-гітаристу Кому Вниз Сергієві Степаненку у зборі коштів на операцію, а також поглянути на подорожі як на казковий спосіб релаксації та шляху до себе. 

Провідниками у цю тему стануть двоє учасників оборони Донецького аеропорту – мандрівник Олександр Чуб і тату-майстер Дмитро Вербич (друг «Івіч»). 

Атмосферу створюватимуть вірші, що народжуються під час мандрів, неповторні голоси лідера гурту КОМУ ВНИЗ Андрія Середи, бійця і музиканта Бик Олексія та модератора нашої «стрілки» – феєричного Дмитра Савченка. Важко уявити більш вдале місце для зустрічі ніж Остання Барикада!


Під час нашого благодійного вечора «Поезія ПРОЙДИсвітів» хлопці розкриють тему самозаглиблення через подорожі та пошуку себе через війну. Адже подорож (як і війна) – шлях від втрати себе до самозаглиблення. Багатьом шлях до мандрів перекриває передчуття стресу. Однак «стрес» і ризик є невід’ємною частиною пригод, що своєю чергою є елементом доброї подорожі. Мандрівки завжди розширюють межі самопошуку особистості, збільшуючи масштаб її життєсвіту та пізнання. Кількість адреналіну та ризиків, якими супроводжуються пригоди кожен може запрограмувати на свій смак. Отже підготовка до подорожі – це не стільки пакування рюкзака, скільки робота з головою. А сама мандрівка стає вдалою, якщо подорожній є відкритим до спілкування та вражень. Останні закарбовуються не лише у фотознімках та описах мандрівок, але й у ліриці, породженій мандрами.

Відчуття доброї мандрівки поруч із добрими друзями закріпиться можливістю сприяти відновленню здоровʼя музиканта культового гурту КОМУ ВНИЗ Сергія Степаненка. Докладніше про те, як іще можна висловити свою підтримку – тут http://bit.ly/2ih7S21

Зустрінемося 18 січня о 18:30 в «Останній Барикаді» (Київ, Майдан Незалежності, 1).


0 коментарів

Залишити коментар

avatar