29 Березня 2024, 08:53 | Реєстрація | Вхід
/ Авторський вечір Лесі Олендій у Книгарні «Є» - 11 Січня 2017

Авторський вечір Лесі Олендій у Книгарні «Є»

Категорія: «Події»
Дата: 11 Січня 2017 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 893


Львівська Книгарня «Є» та «Видавнича група КМ-Букс» запрошують на презентацію книжки Лесі Олендій «Італія під мікроскопом» та збірки «Придивитись до життя», що відбудеться 11 січня, початок — о 18.30. Модераторка — письменниця Наталія Гурницька.

Італія перебуває на другому місці в списку десяти найкрасивіших країн. Але ця книга – не путівник її відомими місцями. Авторка вирішила показати нам Італію зсередини, але не очима туриста чи заробітчанина. З цієї збірки оповідань, в якій кожне – окрема зернина для роздумів, ви дізнаєтеся і про культуру країни, звички та звичаї її мешканців, про їхні радощі та проблеми. «Італія під мікроскопом» – це охудожнені враження сучасної українки від сучасної Італії, де та мешкає вже чимало років.


У п’ятій книзі серії «П’ять зірок» «Придивитись до життя» під однією обкладинкою зібрані оповідання п’яти авторів різної величини. Це свого роду енциклопедія нашого життя, а також зріз сучасної української літератури, де представлені і її корифеї, і творча молодь.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar