19 Березня 2024, 12:48 | Реєстрація | Вхід
/ «Остання дорога» Богдана Мельничука у Тернополі - 22 Грудня 2016

«Остання дорога» Богдана Мельничука у Тернополі

Категорія: «Події»
Дата: 22 Грудня 2016 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1133


Тернопільська Книгарня «Є» та видавництво «Крок» запрошують на презентацію книжки Богдана Мельничука «Остання дорога», яка відбудеться 22 грудня. Початок – о 18.00. Модератор – Юрій Матевощук.

Богдан Мельничук презентує нову книгу «Остання дорога», яка нещодавно побачив світ у тернопільському видавництві «Крок». Роман був нагороджений спеціальною відзнакою Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» у 2015 році.

Творчість Богдана Мельничука – це частково зізнання на кшталт щоденника, суміш різноманітностей, котрі дають змогу оглянути домену цілого, що вислизає від жанрів певніших. У романі – струнка композиція, чіткий ритм, розклад, розмірність і разом із тим – момент мистецької гри, добрий смак до експерименту, пошук нового. Тексти Б. Мельничука – взірець ємності та стислості слова. Тематика його творчості – глибоке й достовірне розкриття життя сучасного суспільства, безжальний аналіз реальної дійсності.

Богдан Мельничук – письменник, редактор, журналіст, краєзнавець, автор багатьох книг різноманітних жанрів, один із небагатьох сучасних письменників, який пише для театру. Усього поставлено понад 30 його п’єс та інсценізацій. Ініціатор видання і співтворець першого в Україні регіонального чотиритомного "Тернопільського Енциклопедичного Словника”.


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 25-44-59. Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar