24 Квітня 2024, 13:30 | Реєстрація | Вхід
/ «Різнобарвний менеджмент» Валерія Пекара у Києві - 22 Грудня 2016

«Різнобарвний менеджмент» Валерія Пекара у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 22 Грудня 2016 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: ДОВЖЕНКО книги.кава.кіно
Адреса: вул Бульварно-Кудрявська, 43а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1533


22 грудня, о 19:00 відбудеться презентація книги Валерія Пекара «Різнобарвний менеджмент». Усіх охочих запрошуємо в ДОВЖЕНКО книги.кава.кіно (вул. Бульварно-Кудрявська, 43а). 

Валерій Пекар — президент компанії «Євроіндекс». Підприємець з 1992 р. Викладач Києво-Могилянської бізнес-школи. Автор понад 250 статей з менеджменту, маркетингу, ІТ, футурології. Член команди «ВікіСітіНоміка». Співзасновник Громадянської Платформи «Нова Країна». Член Національної ради реформ. 

У книзі «Різнобарвний менеджмент» популярно викладено теорію еволюції людського мислення, організацій та великих соціальних систем, за якою останнім часом у професійній літературі закріпилася назва «інтегральна динаміка». 

Ця красива і практична модель надає не лише ключ до розуміння стилів лідерства та управлінських культур, але й інструменти їх зміни. Текст ґрунтується на курсі лекцій, який автор читає у провідних українських бізнес-школах, але суттєво перевищує його за обсягом. Книга розрахована на підприємців та керівників-практиків, зацікавлених у розвитку власних навичок менеджменту та вдосконаленні своїх компаній та організацій.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar