19 Березня 2024, 12:03 | Реєстрація | Вхід
/ Візуально-поетичний проект «с т и х і й н і» в Полтаві - 17 Грудня 2016

Візуально-поетичний проект «с т и х і й н і» в Полтаві

Категорія: «Події»
Дата: 17 Грудня 2016 (Субота)
Час: 19:30
Вартість: 20/30 грн.
Місто: Полтава
Місце: ДК ПТМЗ, приміщення [Арт-Студії]
Адреса: Павленківська площа, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1076


Кажуть, можна вічно дивитися на те, як тече вода і як палає вогонь. А що, коли до води та вогню додати ще дві стихії – повітря та землю, і спостерігати їх усіх одночасно в одному місці і один час? 

Уявіть, що в якийсь момент 4 стихії зібралися під дахом однієї будівлі, щоби сколихнути ваші найглибші відчуття.

17 грудня четверо авторів,  Джон Гнатів, Поль Щепан, Ростислав Кузик, Анна Ютченко за допомою магії тексту та візії заговорять до вас мовами 4-х стихій: вогню, повітря, землі, та води, щоби в один час поєднати несумісне, сказати замовчуване, і продемонструвати небачене.


«с т и х і й н і» – візуально-поетичний проект трьох молодих поетів зі Львова - Джона Гнатіва, Поля Бєрковіца та Ростислава Кузика, які з допомогою слова, музики та відео передають атмосферу та сутність стихійних явищ. Варто зазначити, що в кожному новому місті четверту стихію Води представляє інша людина. Учасники пояснюють це тим, що вода може перебувати у різних станах, а тому й має різне звучання. Так зокрема до проекту вже долучились такі поети та письменники як Остап Сливинський, Тарас Прохасько, Павло Коробчук, Юрій Матевощук, Олексій Чупа, Томаш Деяк, Заза Пауалішвілі та Лесь Белей.

Полтава - десяте місто, яке 17 грудня о 19:30 зможе побачити проект «Стихійні».

17 грудня, 19:30. м. Полтава, ДК ПТМЗ, приміщення [Арт-Студії], Павленківська площа, 1. За передпродажем (20 грн) квитки можна придбати магазині «Настільні ігри» (ТЦ «Злато Місто»). На вході вони вони коштуватимуть 30 грн. Довідка за телефоном: 095-32-14-299 (Аня). 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar