16 Квітня 2024, 23:49 | Реєстрація | Вхід
/ Святий Миколай рівненських літераторів - 10 Грудня 2016

Святий Миколай рівненських літераторів

Категорія: «Події»
Дата: 10 Грудня 2016 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: ТРЦ Екватор (головна сцена)
Адреса: вул. Макарова, 23
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1453


Рівненські письменники невгамовні й непосидючі. Отож, слава Святого Миколая, який обдаровував усіх навколо, не дає їм спокою. Тому вони пофантазували від душі, залучили найталановитіших дітей та дорослих, з'ясували де найзручніша для рівнян відкрита сцена і... дарують яскраву казку, імпрезу-феєрію до Дня Святого Миколая, відкриваючи своїм дійством його цьогорічну Резиденцію у ТРЦ "Екватор". 

Звісно, все, що відбуватиметься на сцені - це поки що таємниця, бо ж хіба цікаво знати наперед сценарій свята? Однак, будьте певні, коли прозорі віршики із оксамитової торбинки Віри Провоторової змішати із дивними казками та майстерністю найвідомішої вишивальниці та дитячої письменниці Оленки Мєдвєдєвої, додати туди чари справжнього дитячого театру, ритми дитячого ж цілого духового оркестру у повному складі, перемішати усе це із танцями, щедрівками, віршами, піснями та казками, то вийде справжня МАГІЯ. 

Отже, Миколай відкриватиме свою резиденцію у Екваторі, а письменники допомагатимуть йому це зробити так, щоб ви запам'ятали дійство на увесь наступний рік.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar