25 Квітня 2024, 21:57 | Реєстрація | Вхід
/ «Жива бібліотека: Без меж» у просторі Сенсотека - 4 Грудня 2016

«Жива бібліотека: Без меж» у просторі Сенсотека

Категорія: «Події»
Дата: 04 Грудня 2016 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Сенсотека
Адреса: вул. Уласа Самчука, 22 (Стрийський парк)
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1043


4 грудня о 15:00 розпочнеться спілкування із «живими» книгами в рамках проекту «Жива бібліотека: Без меж». Захід проходитиме в інклюзивному просторі Сенсотека, що в Стрийському парку.

Участь в «Живій бібліотеці» в ролі книги дає можливість розповісти про себе й свої досягнення, поділитись натхненням і досвідом, спонукати до суспільних змін та перетворень. В свою чергу, бути «читачем живої книги» - це можливість відкрити для себе світ непересічної особистості, яка своїм прикладом доводить – обмежень не існує, ми самі створюємо бар'єри, трансформуючи їх в стереотипи. 

«Живими книгами» проекту стануть параолімпійські чемпіони, учасники велопробігу «Бачу! Можу! Допоможу!» і просто люди, які знають, що означає жити без обмежень попри інвалідність. 

Спілкування відбуватиметься в малих групах. Кожен учасник-книга матиме 20 хв., щоб поділитися своєю історією із читачами. Загалом запрошено 5 Книг, які поспілкуються з п’ятьма групами читачів. В групі 5-6 осіб. 


Мета заходу: надихати людей навколо і показати, що інвалідність це не вирок і навіть не обмеження, а лише особливість людини, яка не впливає на рід занять, потенціал чи вподобання. Також це благодійний захід, який спрямований на збір коштів для хорошого фотоапарату для Сенсотеки.


4 грудня, 15.00. Львів, Сенсотека, вул. Уласа Самчука, 22 (Стрийський парк)
Організатори: Сенсотека, ГО «Інститут українських студій». Партнери: ГО «17»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar