24 Квітня 2024, 15:29 | Реєстрація | Вхід
/ Поетична Кава: Подерв'янські ювілейні читання - 3 Грудня 2016

Поетична Кава: Подерв'янські ювілейні читання

Категорія: «Події»
Дата: 03 Грудня 2016 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Кнайп-паб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1083


3 грудня у Кнайп-пабі «Купідон» пройде #165 «Перша Поетична Кава». Гостем ювілейної події стане Лесь Подерв'янський. Славімо видатного українського митця власними геніальними речами. Кава, як завжди, з Купідону.

Лесь Подерв’янський – культова персона українського андеґраунду, нащадок відомої мистецької родини, творець «Клубу естетичної непокори», «естет на барикаді», «катакомбний класик», кумир жінок, художник, драматург, поет, високий красень з аристократичним прізвищем, головний матерщинник України, мандрівник, романтик, людина мистецтва… Про яскравих особистостей легко говорити – це можна робити безкінечно. Від себе можу додати і назвати його неперекладним, але дуже змістовним українським словом – «Митець». Сам себе він називає художником.


Вже традиційно, кожен учасник «Поетичної Кави» матиме незаперечне право прочитати один свій поетичний твір! За це він дістане від кнайпи та Кав’ярні Кульчинського «Перша кава» неперевершену каву, зварену в джезві на піску руками чемпіону Києва з кавоваріння. Кава варитиметься за старовинним рецептом Юрія-Франця Кульчинського. Переможець ранкового поетичного марафону також отримає приз!


3 грудня. Початок о 13:00. Вхід вільний. Київ, Кнайп-клуб «Купідон», вул. Пушкінська, 1-3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar