19 Квітня 2024, 22:40 | Реєстрація | Вхід
/ «Актуальна література» Костянтина Родика - 1 Грудня 2016

«Актуальна література» Костянтина Родика

Категорія: «Події»
Дата: 01 Грудня 2016 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1003


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Радуга» запрошують на презентацію письменницького розслідування Костянтина Родика «Актуальна література. Пунктирна енциклопедія». Захід відбудеться 1 грудня. Початок — о 18.30. Учасники: Костянтин Родик, Тарас Антипович, Михайло Бриних.

Книжка літературознавця Костянтина Родика представляє літературний процес як ринок ідей, що відбивають / змінюють масову свідомість. Есеї-розслідування про творчість письменників з метою виявлення їхньої ролі і місця у процесі виникнення, поширення і трансформації значущих для суспільства інтелектуальних кодів. «Актуальна література» – проект, що має продовження, відтак після першої книжки з'являтимуться наступні.


Костянтин Родик — літературний критик, науковий співробітник Інституту літератури НАН України; автор численних медійних проектів: журналу «Книжник-review», телепрограми «Бібліоман», видавничого радіоциклу на «Радіо Свобода», книжкових рубрик в газеті «День» та «Україна молода». Президент книжкового рейтингу «Книжка року».


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar