25 Квітня 2024, 11:59 | Реєстрація | Вхід
/ «Ми, дороги і Кузьма» Віталія Бардецького у Києві - 29 Листопада 2016

«Ми, дороги і Кузьма» Віталія Бардецького у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 29 Листопада 2016 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: книгарня «Буква»
Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 3Б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1094


29 листопада, о 19:00, у київській книгарні «Буква» відбудеться презентація книжки Віталія Бардецького «Ми, дороги і Кузьма»

«Це книга – якраз не про медійного Кузьму. Тут спогади друзів та знайомих, які були поряд і знають Андрія Кузьменка ще зовсім юним imaginarу boy. Наша подорож закінчиться (можливо, тимчасово) на початку 2000-х, коли так званий «золотий склад» «Скрябіна» припинив існування. Далі буде дещо інакша історія. Погнали!» - Віталій «Бард» Бардецький - той самий Бард, головний герой суперпопулярної книжки Кузьми «Я, Побєда та Берлін».

Наприкінці 80-х завдяки збігу багатьох обставин у невеликому західноукраїнському містечку Новояворівську, розташованому на самому кордоні з Польщею, виникла справжня музична сцена. Місцеві підлітки зібрали десятки груп, грали зовсім нову музику: панк, метал, нью роментик, хіп-хоп… Згодом із усього того розмаїття з’явився  «Скрябін», що врешті-решт став однією із найважливіших українських поп-груп. Шлях групи до визнання був доволі тривалим і непростим. Минулого року несподівано і трагічно не стало Кузьми.

Чому саме у Новояворівську? Якою була ціна успіху? Чому розпалась давня дружба? Друзі та близькі знайомі Андрія вирушають у спільну мандрівку, щоби пригадати, як усе було із самого початку... 


29 листопада, о 19:00. Київ, Книгарня «Буква», вул. Богдана Хмельницького, 3Б


0 коментарів

Залишити коментар

avatar