29 Березня 2024, 17:51 | Реєстрація | Вхід
/ Жадан, Фоззі, Кокотюха, Рафєєнко презентують «ДНК» - 16 Листопада 2016

Жадан, Фоззі, Кокотюха, Рафєєнко презентують «ДНК»

Категорія: «Події»
Дата: 16 Листопада 2016 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: 50 грн.
Місто: Київ
Місце: Галерея «Дукат»
Адреса: вул. Рейтарська, 8Б
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1231


16 листопада Жадан, Фоззі, Кокотюха та Рафєєнко презентують у київській в Галереї «Дукат» книжковий проект «ДНК» 

Книжковий проект «ДНК»  творчий експеримент сімох українських письменників  Сергій Жадан, Юрій Винничук, Ірена Карпа, Олександр «Фоззі» Сидоренко, Макс Кідрук, Андрій Кокотюха та Володимир Рафєєнко реалізували спільний літературний проект, фантазуючи на тему генетичної пам’яті.

У той же час, книжка «ДНК» — це історія звичайного українського студента престижного китайського університету, який у не надто віддаленому майбутньому стає піддослідним у науковому експерименті: розшифровка генетичного коду дасть йому змогу особисто пережити найяскравіші моменти з життя предків. 


Сім історій у книжці — сім спогадів, які дивним чином зберігалися десь у структурі ДНК нащадка протягом 150 років, до далекого 2057-го. Це сім переконливих голосів і науково-фантастичний роман неочікувано перетворюється на правдиву розповідь про батьків і Батьківщину. Нові спогади склалися в приголомшливу, жорстоку у своїй правдивості історію країни: правда народовців кінця ХІХ століття, правда французьких емігрантів, правда селян з ядерного полігону Харківщини, правда переселенців з охопленого війною Донбасу — усе це в ДНК Чумаків.


16 листопада, 19:00. Київ, Галерея «Дукат», вул. Рейтарська, 8Б. Вхід: 50 грн 
(благодійний внесок, кошти підуть на придбання освітніх товарів для дітей Станично-Луганського району).


0 коментарів

Залишити коментар

avatar