20 Квітня 2024, 05:41 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Ольги Купріян «Солоні поцілунки» - 9 Листопада 2016

Презентація книги Ольги Купріян «Солоні поцілунки»

Категорія: «Події»
Дата: 09 Листопада 2016 (Середа)
Час: 16:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав'ярня «Моя книжкова полиця»
Адреса: Пушкінська, 7
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1284


Видавничий центр «Академія» та книгарня-кав'ярня «Моя книжкова полиця» запрошують на презентацію книги Ольги Купріян «Солоні поцілунки». На гостей також чекає майстер-клас від авторки «Як використовувати власний досвід для творчості». 

Добре, коли книжка для підлітків пишеться вчорашнім підлітком. Ще краще, коли пишеться вона от нещодавно, а не сотню років тому, коли замість відправити смс відправляли гінця. І вже зовсім ідеально, якщо автор чи авторка дорослішали в нашій постсовковій школі з цілком собі совковими вчителями. А це ми до того, що є у нас ідеальна підліткова книжка - написала її цілком реальна і сучасна Ольга Купріян, яка, до речі, не проти почитати ваші відгуки та враження - тому сміливо пишіть їй або тегайте, хто вже читав!

Так от - Оля написала книжку про чотирнадцятирічних. Відверто і прямолінійно, але не вульгарно. Розповідати, про що ця повість, не будемо, ну хіба скажемо, що «Солоні поцілунки» - про любов, шкільні будні, сімейну рутину і перші цьомчики.


В середу, 9 листопада, приходьте на презентацію книжки. Є нагода поспілкуватись наживо з авторкою, розпитати, яким був її перший поцілунок, послухати, як писалась книжка, а ще Оля обіцяє невеличкий тренінг про те, як застосовувати свій досвід для написання художніх текстів. 

Зустріч відбудеться в центрі Києва на Пушкінській, 7 у Книгарні-кав'ярні «Моя книжкова полиця»Всім, хто прийде на презентацію -20% на меню бару!


0 коментарів

Залишити коментар

avatar