29 Березня 2024, 17:32 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота. Гелловінська вечірка для дітей - 29 Жовтня 2016

Дитяча субота. Гелловінська вечірка для дітей

Категорія: «Події»
Дата: 29 Жовтня 2016 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 902


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Темпора» запрошують дітей віком від 7 років на найстрашнішу гелловінську вечірку сезону за книжкою Галини Ткачук «Тринадцять історій у темряві». Захід відбудеться 29 жовтня. Початок — о 12.00.

Ця книжка Галини Ткачук з ілюстраціями Ірини Мамаєвої – збірка дитячих страшилок. Це саме ті історії, які розповідають у темряві одне одному сучасні діти, а подібні страшилки оповідали їхні мами та бабусі, і ще багато-багато поколінь дітей.

«Звідки беруться історії? Я вважаю, вони виникають самі собою. Наприклад, у темряві. Варто кільком людям зібратися ввечері – і зненацька виявляється, що кожен знає кілька цікавих історій. Зі мною це траплялося дуже часто. У лісі біля вогнища. На вечірках із ночівлею. У дитячому таборі, коли вимикають світло», – так починається ця моторошна книжка.

На інтерактивному читанні з письменницею Галиною Ткачук можна буде послухати жахливі історії про вовкулаків, старий холодильник, чорний-чорний ліс, і навтіь про Барабонового монстра та страшного Серединожера. А найголовніше – кожен зі слухачів матиме шанс стати автором власної історії.

Ірина Мамаєва, ілюстраторка книжки, запропонує усім учасникам вечірки свій авторський спосіб малювання найстрашніших монстрів.

Вхід у вигадливих страшних костюмах усіляко вітається!

Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar