25 Квітня 2024, 00:03 | Реєстрація | Вхід
/ Курс письменницької майстерності: Київ, Харків, Львів - 20 Жовтня 2016

Курс письменницької майстерності: Київ, Харків, Львів

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 20 Жовтня 2016 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: 1700-1900 / 2500-2900 грн.
Місто: Київ, Харків, Львів
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1127


20 жовтня у паралельно у трьох містах – Києві, Львові та Харкові – стартує двомісячний «Курс письменницької майстерності» від «Центру літературної освіти».

 2 місяці у компанії однодумців і відомих письменників ви навчатиметесь у кращих лекторів-практиків. 5 модулів і 50 лекційних та практичних занять, а також художній аналіз творів, консультації лекторів, неформальні зустрічі, літературні вечори тощо.

Лектори - Сергій Жадан, Оксана Забужко, Тарас Прохасько, Андрій Курков, Юрій Винничук, Катерина Бабкіна, та ін. 

Відомі письменники поділяться теорією і практичним інструментарієм письма. У програмі – лекції та практичні заняття, художній аналіз творів, консультації лекторів, неформальні зустрічі тощо.
 
Програма складається із 5 модулів:

  • теорія письма: основні концепти;
  • сюжет і композиція, логіка і структура художнього тексту;
  • головний герой та інші персонажі;
  • мова і стилістика;
  • саморедагування і авторська робота над текстом.
Учасники дізнаються про теоретичні аспекти творчості та оволодіють практичним інструментарієм письма. Щоб процес пізнання був продуктивним, ми структурували весь матеріал у доступній і зручній формі, поєднали різні види занять – лекційні та практичні.
 
Лектори розкажуть: 

  • як створювати персонаж, сюжет, структуру і композицію тексту; 
  • як працювати над мовою і стилем, художніми деталями та іншими засобами виразності; 
  • як творчий задум довести до готового тексту; 
  • як навчитися критикувати власні тексти; 
  • звідки брати натхнення і мотивацію продовжувати писати; 
  • яких типових помилок уникати авторам-початківцям; 
  • як знайти своїх читачів.
Кращі твори випускників буде опубліковано окремою книжкою.

Лектори – відомі та професійні письменники, критики, видавці та літературознавці:
  • Київ: Сергій Жадан, Андрій Курков, Лариса Денисенко, Любко Дереш, Катерина Бабкіна, Ірина Цілик, Володимир Арєнєв, Сергій Іванюк і Ростислав Семків.
  • Львів: Юрій Винничук, Андрій Курков, Юрій Іздрик, Галина Вдовиченко, Любко Дереш, Галина Крук, Ірина Старовойт, Оксана Думанська і Ростислав Семків.
  • Харків: Сергій Жадан, Оксана Забужко, Любко Дереш, Ігор Зарудко, Світлана Скляр, Тетяна Трофименко, Лук’ян Галкін і Ростислав Семків. 


Для кого курс? 

Програма спеціально розроблена для тих, хто хоче підвищити рівень власної майстерності письма. Курс буде цікавий як авторам-початківцям, так і літераторам із досвідом.
Вміння писати красиво, логічно і цікаво є навиком, корисним кожній сучасній людині. Щодня ми пишемо листи, спілкуємося з колегами і друзями за допомогою пошти та соціальних мереж.
 
Але вміння писати добре корисне не тільки для роботи і спілкування – воно також необхідне тим, хто хоче поділитися своїми думками із суспільством за допомогою літературних або публіцистичних творів.
 
І навіть якщо ви не плануєте прославитися своєю книжкою, вміння добре писати і розповідати історії може стати в нагоді вам особисто. Наприклад, ви можете вести щоденник і відображати в ньому свої думки, це допоможе навести порядок в голові, структурувати важливі ідеї, плани і майбутнє.
 
Як взяти участь? Умови участі? 

Щоб стати учасником курсу, потрібно попередньо зареєструватися. Кількість місць обмежена. Зареєстрованим учасникам надішлють детальний розклад курсу та всі деталі щодо участі.



РЕЄСТРАЦІЯ В КИЄВІ

Форма реєстрації: https://goo.gl/2RHeut
Дати проведення: з 20 жовтня до 22 грудня (початок занять о 19:00 двічі/тричі на тиждень)
Місце проведення: культурний центр видавництва "Смолоскип" (вул. Межигірська, 21)
Контактна особа: Мар’яна Хемій (093-767-43-81)

Вартість: «Повний пакет» – 1900 грн (у вартість входить: 15 лекцій і майстер-класів, 2 практичні заняття (на вибір), інтеграційні вечори, роздатковий матеріал і список рекомендованої літератури). «Преміум пакет» – 2900 грн (у вартість входить: «повний пакет» + 10 практичних занять, особиста консультація одного з лекторів, публікація у книжці та «ЦЛО card» – картка дає знижку 20 % на наступні проекти «Центру літературної освіти»)
 


РЕЄСТРАЦІЯ В ЛЬВОВІ

Форма реєстрації: https://goo.gl/pqrgsJ
Дати проведення: з 19 жовтня до 22 грудня (початок занять о 19:00 двічі на тиждень)
Місце проведення: Перша Львівська Медіатека (вул. Мулярська, 2-А)
Контактна особа: Ірина Осадчук (063-483-18-20)

Вартість: «Повний пакет» – 1700 грн (у вартість входить: 10 лекцій і майстер-класів, 10 практичних занять, інтеграційні вечори, роздатковий матеріал і список рекомендованої літератури). «Преміум пакет» – 2500 грн (у вартість входить: «повний пакет» + особиста консультація одного з лекторів, публікація у книжці та «ЦЛО card» – картка дає знижку 20 % на наступні проекти «Центру літературної освіти»)



РЕЄСТРАЦІЯ В ХАРКОВІ


Форма реєстрації: https://goo.gl/c8oE7S 
Дати проведення: з 20 жовтня до 22 грудня (початок занять о 19:00 двічі на тиждень)
Місце проведення: Харківський літературний музей (вул. Багалія, 6)
Контактна особа: Стаська Падалка (066-425-95-18)

Вартість: «Повний пакет» – 1700 грн (у вартість входить: 10 лекцій і майстер-класів, 10 практичних занять, інтеграційні вечори, роздатковий матеріал і список рекомендованої літератури). «Преміум пакет» – 2500 грн (у вартість входить: «повний пакет» + особиста консультація одного з лекторів, публікація у книжці та «ЦЛО card» – картка дає знижку 20 % на наступні проекти «Центру літературної освіти»)


Більше інформаціх на офіційному сайті Центру літературної освіти: http://litosvita.com/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar