19 Квітня 2024, 13:04 | Реєстрація | Вхід
/ Банді Шолтес та його Острів Sziget у Купідоні - 19 Жовтня 2016

Банді Шолтес та його Острів Sziget у Купідоні

Категорія: «Події»
Дата: 19 Жовтня 2016 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Кнайп-паб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська 1-3/5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 940


Він приїздить до Києва і нарешті він сам про все розповість. У Банді Шолтеса вийшла нова книга у видавництві «Люта справа», її назва — «Остров Sziget, или Труселя Iggy Попа», і автор мусить відповісти на всі запитання.

Від чого у мозку гинуть клітини, котрі відповідають за рок-н-рол? Що написано на футболці Червоної Капелюшки? Як правильно вимовляються слова «князь негідників»? Для кого Гітлер виконує пісню I Just Called To Say I Love You? Чи може екстрасенс вдень з видкритими очима віднайти коноплю у себе вдома? Чого не варто робити з голими німцями на фестивалі Sziget? Кого катає Будда на своєму Harley-Davidson? Як можна заробити грошей на солдатському коханні? Хто коритсується труселями Iggy Попа в гастрономі №12? Як звати наречену Римського Папи? Чим закінчилася битва між Оззі Осборном та Леніним? Який вигляд мають угорські янголи? На всі ці та велику кількість інших запитань ви отримаєте чесні відповіді в напівфестивальному романі «Остров Sziget или Труселя Iggy Попа», написанному by Bandy Sholtes. Роман засновано на реальних подіях та чотирнадцяти роках фестивального досвіду.


Іншими словами — якщо ви бували на фестивалях чи концертах, якщо ви не проти випить й погомоніти про книжки, якщо вас цікавлять історії про живих та мертвих музикантів, якщо ви знаєте або, що ще краще, не знаєте, що таке Sziget — ця книга для вас.


19 жовтня. Початок о 19:30. Вхід: вільний. Київ, Кнайп-паб «Купідон». вул. Пушкінська 1-3/5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar