24 Квітня 2024, 09:13 | Реєстрація | Вхід
/ Роман Владислава Івченка «Третій фронт» у Вінниці - 13 Жовтня 2016

Роман Владислава Івченка «Третій фронт» у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 13 Жовтня 2016 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 885


Вінницька Книгарня «Є» та видавництво «Темпора» запрошують на презентацію роману Владислава Івченка «Третій фронт», яка відбудеться 13 жовтня за участю автора. Початок — о 18.30. Модератор – Олександр Стукало.

Що робити, коли у війні з Росією замало двох фронтів – воєнного і медійного? Правильно – відкривати третій. Третім фронтом, фронтом монстрів і чудовиськ, командує з нашого боку єдиний пристойний фахівець – Владюша Бар-Кончалаба. Йому доведеться багато чого пройти й багато кого здолати, адже цей фронт іще напруженіший, іще моторошніший за інші. Царина національного несвідомого, міфів і легенд ‒ саме її доведеться дослідити читачам разом із автором та його героями.

Владислав Івченко ‒ плодючий молодий автор, у чиєму доробку ‒ 5 книжок про найкращого сищика імперії Івана Карповича Підіпригору (одна ‒ у співавторстві) й книжка про Майдан і війну, що досі триває. Нова книжка «Третій фронт» – майже на перетині попередніх сюжетів: трохи про фронт, трохи про таємниці, десь нові герої, а десь упізнаєш знайомця.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41. Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar