20 Квітня 2024, 17:19 | Реєстрація | Вхід
/ ГаліціяКульт: Василь Герасим'юк, Остап Сливинський - 5 Жовтня 2016

ГаліціяКульт: Василь Герасим'юк, Остап Сливинський

Категорія: «Події»
Дата: 05 Жовтня 2016 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Інтелектуальний бар Lacan
Адреса: вул. Пушкінська, 74
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 827


5 жовтня, в рамках культурного форуму ПогранКульт: ГаліціяКульт у Харкові, відбудуться читання-тандем «Поезія гір та міст»: Василь Герасим’юк та Остап Сливинський. Модерує — Любов Якимчук

Рівний та впорядкований, як середньовічне місто, ритм віршів Остапа Сливинського та ламаний із різною висотністю інтонацій ритм Василя Герасим’юка ви почуєте під час цього читання-тандему.


Василь Герасим’юк — поет, лауреат Шевченківської премії, автор понад десяти поетичних книжок, серед яких «Осінні пси Карпат» та «Поет у повітрі». Народився в гуцульській родині, вивезеній у 40-і рр. до Караганди на «вічне поселення»; але наприкінці 50-х рр. батьки змогли повернутися в рідне село Прокурава (Косівський район, Івано-Франківська область), де й минуло його дитинство.

Остап Сливинський — поет, перекладач та літературознавець. Автор кількох поетичних книжок, зокрема, збірки «М’яч у пітьмі» та «Адам». На думку Івана Малковича, у віршах Сливинського відчутна «велика начитаність, широта поетичного покрою і своєрідна урбаністична епічність». Народився та мешкає у Львові.


Харків, Інтелектуальний бар Lacan, вул. Пушкінська, 74


0 коментарів

Залишити коментар

avatar