19 Квітня 2024, 01:01 | Реєстрація | Вхід
/ «Вирощування алмазів» Ігоря Павлюка у Луцьку - 13 Вересня 2016

«Вирощування алмазів» Ігоря Павлюка у Луцьку

Категорія: «Події»
Дата: 13 Вересня 2016 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1121


Луцька Книгарня «Є» та видавництво «Апріорі» запрошують на презентацію книжки Ігоря Павлюка «Вирощування алмазів», яка відбудеться 13 вересня. Початок – о 18.30. Модератор – Володимир Карпук.

Ігор Павлюк більш відомий у просторах літератури як поет, та інколи відкладає рими в бік і працює над прозовими текстами. Зовсім недавно вийшов друком його філософсько-фантастичний роман «Вирощування алмазів». Це притча, яка порушує одвічні людські питання, ставить перед проблемами вибору і спонукає до роздумування. Природа творить алмази мільйони років. Людина навчилася їх вирощувати штучно… а хто, що і як вирощує і шліфує алмази людських душ?

Ігор Павлюк – письменник, науковець, лауреат Народної Шевченківської премії, всеукраїнських літературних премій імені Василя Симоненка, імені Бориса Нечерди, імені Маркіяна Шашкевича, імені Григорія Сковороди, міжнародної літературної премії імені Миколи Гоголя «Тріумф», лауреат премії англійського ПЕН-клубу. Доктор наук із соціальних комунікацій, член Асоціації європейських письменників.

Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. тел.: (0322) 72 43 76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar