28 Березня 2024, 11:40 | Реєстрація | Вхід
/ Прем'єра бестселера «Анна Київська. Дружина Генріха I» - 24 Червня 2016

Прем'єра бестселера «Анна Київська. Дружина Генріха I»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Червня 2016 (П'ятниця)
Час: 18:00
Місто: Київ
Місце: Національний Заповідник «Софія Київська»
Адреса: вул. Володимирська, 24
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1053


24 червня у Національному Заповіднику «Софія Київська» відбудеться одна з центральних подій фестивалю Anne de Kiev Fest – українська прем'єра бестселлера французького науковця Філіппа Делорма «Анна Київська. Дружина Генріха I».

Текст книжки залунає українською мовою у Соборі Святої Софії. Саме тут минуло дитинство Анни, саме звідси вирушила вона у далеку мандрівку – до незнайомої країни Франції… Тож надзвичайно символічно, що саме в цих древніх стінах, намолених з XI-го століття, зробить свої «перші кроки» у велике літературне життя ця чудова книга…

Книжку видано за підтримки Французького інституту в Україні у видавництві Laurus. Український переклад видання належить журналісту, письменнику, перекладачеві Івану Рябчію. Автор ідеї – Матьє Арден, виконавчий директор Французького Інституту в Україні. 


Другий міжнародний фестиваль мистецтв Anne de Kiev Fest – культурна подія, присвячена постаті принцесі Анні Київськії та її ролі в світовій історії, що відбувається в Києві на території Національного заповідника «Софія Київська» за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 24.

Програма фестивалю містить виставки живопису та історичних об’єктів, кінопокази, спектаклі, салон скульптури, круглі столи та лекції, презентації перекладних видань та інші культурні проекти. Сайт фестивалю: www.annafest.org


24 червня. Початок о 19:00. Вхід вільний. 
м. Київ, Національний Заповідник «Софія Київська», вул. Володимирська, 24
Програма фестивалю: http://litcentr.in.ua/news/2016-06-23-4352


0 коментарів

Залишити коментар

avatar