20 Квітня 2024, 04:19 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова з Богданом Гаврилишиним у Книгарні «Є» - 3 Червня 2016

Розмова з Богданом Гаврилишиним у Книгарні «Є»

Категорія: «Події»
Дата: 03 Червня 2016 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 818


Книгарня «Є» та Фонд Богдана Гаврилишина запрошують на лекцію економіста і громадського діяча Богдана Гаврилишина «Ефективність: від чого залежить власна ефективність та ефективність країн». Захід відбудеться 3 червня. Початок – о 18.30.

Сьогодні Богдана Гаврилишина називають найвпливовішим українцем у світі. До його думки дослухаються президенти і прем’єр-міністри. Він є знаним економістом, футурологом, громадським діячем. Його життєвий досвід свідчить: жодні обставини не можуть перешкодити реалізації власних амбіцій і мрій. Він народився в родині скромного походження в маленькому селі Коропець, утім, зміг досягти неймовірних висот завдяки ефективній організації власного часу та постійному саморозвитку.

Потрапивши до Канади в післявоєнні роки, де молодий Богдан працював спочатку лісорубом, а потім офіціантом, він зумів за три місяці самотужки вивчити англійську й напрацював власну ефективну методику вивчення мови. Завдяки постійному прагненню більшого й жадобі до знань він став першим емігрантом, якому вдалося вступити до Університету Торонто й успішно закінчити цей навчальний заклад. Подальше навчання Богдан Гаврилишин продовжив у Міжнародному інституті менеджменту, де згодом обіймав посаду директора протягом 18 років. Цей період активного навчання Богдан Гаврилишин називає найефективнішим у своєму житті. Адже, по суті, його освіченість відкрила для нього цей світ і неймовірні перспективи. Богдан Гаврилишин зумів не лише зрости як особистість, але й вплинути на цей світ і посприяти позитивним змінам у ньому.

Як консультант держав та міжнародних компаній, модератор і голова численних міжнародних наукових конференцій і семінарів він побував у 88 країнах світу. 

Богдан Гаврилишин розробив і опублікував у своїй книзі «До ефективних суспільств. Дороговкази в майбутнє» унікальну методику аналізу суспільних устроїв, завдяки якій можна порівнювати різні нації-держави й давати досить точні прогнози їхнього подальшого розвитку, а також вимірювати їхню ефективність. 

Своїм досвідом і знаннями Богдан Гаврилишин охоче ділиться з молодим поколінням українців, бажаючи більш за все перетворити Україну на ефективну і розвинену країну.

Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел. (044) 235 88 54. Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar