24 Квітня 2024, 07:49 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція про ненормативну літературу - 26 Березня 2016

Лекція про ненормативну літературу

Категорія: «Події»
Дата: 26 Березня 2016 (Субота)
Час: 19:00
Місто: Львів
Місце: URBAN бібліотека
Адреса: вул. Устияновича, 4
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 766


26 березня у Львові Вадим Мірошниченко читатиме лекцію про ненормативну літературу на тему: «Коли Едем віддався Бажанню: П’єр Гійота і Тоні Дювер».
   
Вадим Мірошниченко – кандидат культурології і літератор (Харків), викладач культурологічних дисциплін в Харківській державній академії культури, в доробку якого понад 90 статей з різних напрямів гуманітаристики, надрукованих в українських, польських, російських, білоруських журналах та сайтах (Практична філософія, Мультиверсум, Философские науки, Культура України, Коло, ΣΟΦΙΑ, Przeglad Filozoficzny, Буквоїд, Літакцент, 7Buttons Kiev, The Slump, Syg.ma, Літцентр, Опустошитель, Книгобачення, Золота Пектораль, Перевал, Дніпро та ін.).
   
Захід присвячений ненормативному письму; лектор розповість про тексти, які руйнують усталені канони; про життя і творчість за межами гламуру, зелених газонів з білими парканами; про ненормативні джерела натхнення і тексти на полях. Що відкрила ненормативна література в людині, чи варто переступати межу дозволеного і який джанк ідентичності? А також дасть відповіді на питання: як П’єру Гійота вдалося написати роман, що складається з однієї фрази і де витоки письма; в чому сенси інфантилії Тоні Дювера і хто такі вислані, які заховані в шозизмах. Розмова під ритми альтернативи з вкрапленнями відеофрагментів.


26 березня. Початок о 18:00. Вхід: вільний
Львів, URBAN  бібліотека, вул. Устияновича, 4


0 коментарів

Залишити коментар

avatar