24 Квітня 2024, 20:51 | Реєстрація | Вхід
/ У Рівному пройде E-book Forum - Форум електронної книги - 25 Березня 2016

У Рівному пройде E-book Forum - Форум електронної книги

Категорія: «Події»
Дата: 25 Березня 2016 (П'ятниця)
Час: 16:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Міський будинок культури
Адреса: вул. Соборна, 3Д
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 679


25 березня в Рівному відбудеться мистецький захід, присвячений початку Нового літературного року, нагородженню переможців конкурсу «Моя книга online» та – старту Форуму електронної книги. Запрошуємо письменників, митців, видавців, представників літературних об’єднань та ЗМІ! 

У рамках програми заходу пропонуємо учасникам поговорити про майбутнє української літератури у вузькому сенсі. І в цьому вузькому сенсі ми хочемо об’єднати широку спільноту – письменників, науковців, літературних критиків, видавців, представників літоб’єднань – усіх, хто зацікавлений в пропагуванні та розвитку української книги в усіх можливих форматах. 


Електронна книга сьогодні – вже не новина. І те, що в світі література і періодика паралельно існують в цифрі – теж. Світова художня література, наукові праці та їх переклади активно легально розповсюджуються в електронних файлах. А ось українська електронна книга, на жаль, ще не посіла належне місце в Україні та закордоном. Електронна книга як така поки що є жертвою. Це є суттєвою перепоною для розвитку української літератури, яка фактично має змогу розвиватися і в папері, і в цифрі. Але водночас це відкриває широкі можливості, які поки що бачить небагато українських авторів. Тож шановні письменники, науковці, журналісти, видавці, поговоримо? ;) 
Крім того, на учасників чекають цікаві презентації, зокрема, Міжнародного кінофестивалю в Рівному. 

Будемо раді бачити вас 25 березня о 15:00 в Рівненському міському будинку культури (вул. Соборна, 3Д, Парк ім. Т.Г. Шевченка). 

Програма заходу 

  • 15:00 – 15:20 – Вітальне слово організаторів 
  • 15:20 – 16:00 – Нагородження переможців літературного конкурсу «Моя книга online»
  • 16:00 – 16:15 – Презентація дослідження сучасного стану та перспектив української електронної книги. Наталя Богданець, Олександр Гладунов, УАП 
  • 16:15 – 16:30 – Юридичний захист оригінальної назви літературного твору. Юрій Трачук, патентний повірений 
  • 16:30 – 17:30 – Виступи учасників заходу, представлення авторами своїх творів. Презентація поетичної збірки «На все є час», Марія Тимчук 
  • 17:30 – 17:45 – Презентація Першого рівненського міжнародного кінофестивалю «Місто Мрій». Віктор Булига, кінорежисер 
  • 17:45 – 18:00 – Презентація робіт молодіжної студії буктрейлерів 
Контактний телефон: +38(063)776-77-66, support@book-ua.net

Організовує захід Український Авторський Портал спільно з Українською Асоціацією Маркетингу. Інформаційна підтримка: Молодіжна Літературна Платформа. Організаційна підтримка: Рівненський міський будинок культури. Спонсорська підтримка: ТМ "Марія".


0 коментарів

Залишити коментар

avatar