20 Квітня 2024, 11:27 | Реєстрація | Вхід
/ Творча зустріч із Любко Дерешем в Києві - 25 Березня 2016

Творча зустріч із Любко Дерешем в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 25 Березня 2016 (П'ятниця)
Час: 18:00
Місто: Київ
Місце: арт-простір «Скло»
Адреса: вул. Тургенівська-8/14
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 882


25 березня у арт-просторі «Скло» нова творча зустріч! Відомий український письменник Любко Дереш презентуватиме у Києві свої твори та, за його словами, спробує зіграти у запитання-відповіді із залом. Не прогавте нагоду.



Любко Дереш — український письменник. Головні герої його творів — підлітки та цікаві історії з їхнього життя. Автор намагається правдиво показати життя героїв, тому у творах використовує розповсюджений сучасний сленг та лайливі слова. У деяких уривках сюжет містить містичні елементи і враження підлітків, які перебували під впливом галюциногенних препаратів. З 2008 року веде програму «Книжкова полиця» на телеканалі КРТ.

Фото - cultprostir.ua

Його твори перекладені кількома європейськими мовами (німецька, польська, італійська, сербська тощо); роман «Культ» був представлений на Лейпцизькому книжковому ярмарку 2005 року. У 2009 році роман Дереша «Культ» видано французькою у видавництві «Сток». Роман «Голова Якова» (підзаголовок — «Як стати Богом і не заплакати»), над яким Дереш працював майже п'ять років, вийшов у лютому 2012 р. у видавництві «Клуб сімейного дозвілля».


25 березня. Початок о 16:00. Вхід: вільний
Київ, арт-простір «Скло», 1 поверх НПУ ім. М.П.Драгоманова, вул. Тургенівська-8/14
Подія Вконтакті: http://vk.com/sklo_deresh


0 коментарів

Залишити коментар

avatar