26 Квітня 2024, 23:29 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжок М. Єщенко, І. Тимочко та М. Косян - 23 Березня 2016

Презентація книжок М. Єщенко, І. Тимочко та М. Косян

Категорія: «Події»
Дата: 23 Березня 2016 (Середа)
Час: 14:00
Місто: Київ
Місце: Інститут філології КНУ ім.Тараса Шевченка
Адреса: бул. Тараса Шевченка, 14
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 945


23 березня, о 13.00 у приміщенні Інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка (бул. Тараса Шевченка, 14), в 63 аудиторії відбудеться презентація книжок трьох філологинь Марини Єщенко, Іолани Тимочко та Марії Косян.

Три книги демонструють різний світогляд: абсурдистський, містичний та антиутопічний. Непередбачувані сюжети заводять у хащі людської сутності та малюють життя в усіх його барвах.


Роман Іолани Тимочко «Перший спалах» - поєднання психологічного та містичного роману з елементами фантастики. Це експериментальний твір із кількома сюжетними лініями, вставними історіями, нелінійною розповіддю та різноманітними розповідними техніками, що дозволяють заглибитися у внутрішній світ героїв.

У книжці Марини Єщенко «Поговори зі мною» зібрано сорок новел. Герої творів – школярі, пенсіонери, безробітні, чиновники. І кожен із них стикається із власними страхами, стереотипами та шаблонами. Часто письменниця вдається до поетики абсурду й гротеску, щоб підкреслити нікчемність нашого життя, показати речі, до яких ми звикли, як безглузді та неприпустимі.

Любите О. Гакслі, Є. Замятіна, Дж. Оруелла? Тоді роман Марії Косян «Коли в місті N. дощить» - саме для Вас. Це текст про життя і смерть, кохання і ненависть, дружбу і зраду, повстання і війну, про ув’язнення і свободу, про Апокаліпсис та створення світу. Роман складається з трьох частин, кожна з яких оповідає про новий антиутопічний устрій, у якому живуть ті самі герої. Кастова система, влада Вождя та універсалім, правління Великого Інквізитора та Великої Матері… Із чим іще доведеться стикнутись людині майбутнього?

Хочете дізнатися більше? Приходьте на презентацію!


0 коментарів

Залишити коментар

avatar