20 Квітня 2024, 04:37 | Реєстрація | Вхід
/ Роман «Запізніле кохання Миклухо-Маклая» - 18 Лютого 2016

Роман «Запізніле кохання Миклухо-Маклая»

Категорія: «Події»
Дата: 18 Лютого 2016 (Четвер)
Час: 19:00
Місто: Київ,
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3 (метро «Золоті ворота»)
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1268


18 лютого в київській Книгарні «Є» відбудеться презентація нової книги Івана Корсака - роману «Запізніле кохання Миклухо-Маклая».

Пантелеймон Куліш якось писав: «Багато нашого по чужих хатах позалежувалось, що не всяке вже й пізнає, чиє воно спершу було. Багато позабирали в нас усякого добра сусіде, багато і самі наші предки по чужих людях порозносили… А воно Бог зна коли було наше «непрошене й не дане», тільки що не було в нас на Вкраїні захисту все те ховати». Серед імен, яких «сусіде позабирали», є ім’я славетного вченого і мандрівника Миколи Миклухо-Маклая.

Знайти себе і своє кохання - така звивиста й неймовірно трудна дорога… На ній всесвітньо відомий вчений і мандрівник Миклухо-Маклай має зустрітися з кремінними кігтями тигра і пащами роздражнених крокодилів, верхи на слонах здолати півконтинента і ночувати серед канібалів, дослідити племена, досі незнані, і закласти основи низки нових наук. Як підкорював острови і жіночі серця український Колумб, і що відбувалося в його душі? Про все це в романі Івана Корсака «Запізніле кохання Миклухо-Маклая».


До участі у презентації запрошені: Володимир Панченко, Валерій Гужва, Сергій Цушко, Дмитро Дроздовський, Сергій Грабар, Павло Щириця
Ведучий: Михайло Слабошпицький


18 лютого. Початок о 18:00. Вхід: вільний
м. Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3 (метро «Золоті ворота»)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar