28 Березня 2024, 12:54 | Реєстрація | Вхід
/ Леційний курс Наталії Кривди «Історія міфології» - 11 Лютого 2016

Леційний курс Наталії Кривди «Історія міфології»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 11 Лютого 2016 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: 100/650 грн.
Місто: Київ
Місце: Музей історії Міста Києва
Адреса: вул. Б.Хмельницького, 7
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1108


Хочете дізнатися, що було першим: курка чи яйце? 
Лекторій Pro.Culturprostir стартує! 

Запрошуємо на Авторський леційний курс «Історія міфології» Наталії Кривди, доктора філософських наук, професора кафедри української філософії та культури Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Академічного директора програм MBA Единбурзької бізнес-школи (Східна Європа) Університету Геріот Ват, Велика Британія, експерта Реанімаційного пакету реформ. 

Аналіз сучасної міфології показує, що з міфу починається процес сприйняття і пізнання на початку формування особи. Ним він, власне, і закінчується, коли особа вибудовує зручну для себе систему уявлень, в рамках якої вона певний час житиме, працюватиме, розвиватиметься. Дізнаємось про першооснову, ґенезу міфу та «золотий вік». Поговоримо про наративні засади культури та міфологію як історично перший тип суспільної свідомості. 

Спробуємо з’ясувати цінність міфу як комунікативної системи. Знайдемо практичне застосування міфу як метахудожньому мисленню. Проаналізуємо міфологізування як інструмент сучасної культури . І, звісно, подискутуємо про роль соціально-міфологічних конструкції у практиці сучасної життєдіяльності: історичну та суспільно-політичну міфотворчість. 

Зацікавило? Прагнете розширити свій «життєвий світ», навчитися критично мислити та шукати істинні причини? Пізнати самого себе та створити модерне суспільство?
Тоді лекторій Pro.Cultprostir саме для Вас! 


Чекаємо Вас в Cultprostir HUB (Музей історії Києва , Київ, вул. Б.Хмельницького7) по четвергам 11 та 25.02, 10 та 24.03, 07 та 21.04, 19.05 та 02.06 о 18-30 (18.30 - 20.00) - 8 семінарських занять, 16 академічних годин.

Курс складається із 3х частин: 

  • Теорія Міфології - 2 лекції 
  • Історія Міфології - 2 лекції 
  • Практика Міфології - 4 лекції 
Вартість відвідування лекції в режимі оплати 2х годин open space - 100 грн., 
вартість абонементу 650 грн. 

Попередній запис на курс за посиланням - http://goo.gl/forms/oNZ2T2fPHj


0 коментарів

Залишити коментар

avatar