19 Квітня 2024, 11:51 | Реєстрація | Вхід
/ Творчий вечір «Ахіллес і Черепаха: ніч проти Різдва» - 24 Грудня 2015

Творчий вечір «Ахіллес і Черепаха: ніч проти Різдва»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Грудня 2015 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: 42/30
Місто: Київ
Місце: «Циферблат»
Адреса: вул. Володимирська, 49А
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 964


Юра Строкань і Коля Кулінич приготували свої найкращі вірші і пісні та чекають на Вас в Циферблаті на останньому поетичному концерті року!

«Увечері 24 грудня високо у небі знову сходить місяць. Прудконога Черепаха наздоганяє біля консерваторії Орфея і повертає йому арфу. Жилавий Ахіллес чистить на кухні мандарини і розливає по склянках Кагор. Чепмен купляє два квитки у кінотеатр імені Чапаєва і сідає у сквері на Львівській площі перечитати «Ловця у житі». Звісивши ноги униз Самсон із Моррісоном сидять на парапеті Північного мосту і з щемом переглядають світлини з моря.»


Новий рік та Різдво - свята, які об'єднують всіх людей і всю планету, адже є те, що залишається незмінним для кожного: ми однаково щасливі в ці дні! Особливо, коли до Нового Року залишається лише тиждень, всі ми, без виключень, несподівано починаємо помічати, що наш звичайний і буденний Світ починає перетвоюватись на Казку. 

Ми по-справжньому радіємо аромату мандаринок, з задоволеням дивимось старі фільми, які бачили вже десятки разів, а подарунки готуємо з особливим хвилюванням. 
Та найголовніше - це надії та очікування напередодні Нового Року, світлі і теплі сподівання! Ми в Ц, наприклад, сподіваємось, що ці чарівні дні ви проведете разом з нами! 


24 грудня. Початок о 20:00. Вхід за умовами «Циферблат» (1-ша година - 42 грн, наступна - 30). 
Київ, вул. Володимирська, 49А (м. Золоті Ворота / Театральна). Телефон: +38 (063) 745 44 34.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar