28 Березня 2024, 18:35 | Реєстрація | Вхід
/ Андрій Любка з романом «Карбід» у Львові - 9 Грудня 2015

Андрій Любка з романом «Карбід» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 09 Грудня 2015 (Середа)
Час: 18:00
Місто: Львів
Місце: Дзиґа
Адреса: вул. Вірменська, 35
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 858


9 грудня, у рамках проекту «Мережа» літературної корпорації Meridian Chernowitz, що реалізується за підтримки МФ «Відродження», до Львова з новим романом «Карбід» завітає прозаїк і поет Андрій Любка.

Цього дня за участю автора відбудуться такі заходи:

  • 14:00 – прес-конференція (Дзиґа, вул. Вірменська, 35)
  • 19:00 – презентація-дискусія (Дзиґа, вул. Вірменська, 35). Вхід – 30 грн.
Запрошуємо журналістів відвідати прес-конференцію письменника, під час якої ви дізнаєтеся, як Андрієві Любці вдалося об’їздити всю Україну менше, ніж за два місяці, скільки людей прийшло на презентацію у Сєвєродонецьку та чи існує насправді Херсон. Усіма цими відкриттями автор охоче поділиться під час підсумкової прес-конференції всеукраїнського туру ві Львові.

Нагадаємо, що протягом листопада-грудня Андрій Любка із романом «Карбід» відвідав північ, південь, центр та схід України (в тому числі побував у 4 прифронтових містах). У грудні письменник об’їхав захід України. Загалом тур охопив близько 30 міст, в кожному з яких відбулося два заходи: прес-конференція та літературно-дискусійний вечір.



«Мережа» – це проект, що охоплює всю територію України та має представників у 28 містах (серед них 20 – обласні центри), які займаються менеджментом літературно-дискусійних майданчиків на місцях. Протягом найближчого часу ми плануємо організувати ще декілька турів усіма містами мережі за участю письменників, з якими співпрацюємо, а це: Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Тарас Прохасько, Юрій Іздрик, Дмитро Лазуткін, Катерина Бабкіна.

Проект реалізується за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».


0 коментарів

Залишити коментар

avatar