27 Квітня 2024, 07:15 | Реєстрація | Вхід
/ Макс Кідрук презентує у Рівному «Бот 2» - 22 Вересня 2015

Макс Кідрук презентує у Рівному «Бот 2»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Вересня 2015 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: 20/30 грн.
Місто: Рівне
Місце: Театр ляльок
Адреса: вул. С.Петлюри, 15
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1875


22 вересня у Рівному пройде Презентація продовження першого українського технотрилера «Бот», що має підназву «Ґуаякільський парадокс». 

«Бот: Ґуаякільський парадокс» — продовження першого українського технотрилера Бот українського письменника та мандрівника Максима Кідрука. Книга є одним з небагатьох сучасних українських романів-бестселерів, які без жодних докорів сумління можна віднести до фантастики.


На презентації Макс Кідрук розповість про сиквел та деталі його створення. Як завжди, не обійдеться без технотрешу та цікавих історій. А ще письменник привідкриє завісу наступного роману ;) Це буде... НЕЙМОВІРНО!

"Я цілковито переконаний, що напрямок, у якому розвивається сюжет другого роману, стане несподіванкою для всіх, хто прочитав перший "Бот". Крім того, читачі нарешті дізнаються справжнє прізвище Ріно Хедхантера. Та головне, напевно, в тому, що «Бот: Ґуаякільський парадокс» - це так собі прелюдія, місток над моторошною прірвою, що веде до третьої частини - "Бот-3: Земля фон Неймана"."
Макс Кідрук про «Бот: Ґуаякільський парадокс»

Фото - Макс Кідрук [офіційна сторінка], Вконтакті

Максим Кідрук народився 1 квітня 1984 року на Рівнещині в смт. Володимирець, Володимирецького району. Максим Кидрук - український письменник, мандрівник, колумніст чоловічого журналу «XXL». Співучасник акції «На Зеландію!» разом із Сергієм Притулою, автор ролика «Азаров, ай-яй-яй!», автор першого українського технотрилера «Бот». За освітою інженер-енергетик. Загалом побував більше ніж у 30 країнах, серед яких: Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Чилі, Бразилія, Ангола, Намібія, Нова Зеландія та багато інших.


22 вересня. Початок о 19:00. м. Рівне, Театр ляльок, вул. С.Петлюри, 15
Вартість квитків: 20 грн./в день заходу - 30 грн.
Придбати можна у Time-cafe "HOME", вул. Соборна, 106
Довідкова інформація: Аня Невірковець, (098) 454-93-09

Подія Вконтакті: http://vk.com/kidruk_rv


0 коментарів

Залишити коментар

avatar