27 Квітня 2024, 00:10 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація Антології «Трикутник 92» - 19 Вересня 2015

Презентація Антології «Трикутник 92»

Категорія: «Події»
Дата: 19 Вересня 2015 (Субота)
Час: 18:00
Місто: Київ
Місце: Труханів острів
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1238


«Цей проект довжиною в календарний рік, а то й більше, видавництво «Люта справа» присвячує усім, хто з нами був там, на Барбакані, й тим, хто з нами зараз є. Ми зібрали творчі доробки 37 митців, хоч це і не всі автори, і розмістили їх на 320 сторінках антології «Мистецький Барбакан. Трикутник дев'яносто два». Ми могли б і продовжувати збирати й упорядковувати, адже творчість на Барбакані не мала меж, та продукт вже просився назовні, незважаючи на фінансові кризи і фрази «не на часі». З'явилося стійке відчуття, що це — не кінець.»
Видавництво «Люта справа»


Пацанове! Відсвяткуймо неофіційно вихід в люди антології Мистецького барбакану «Трикутник 92» разом! У Львові він трохи нашумів, тож продовжимо це як гарну традицію! Чекайтен усіх на Трухановому, в суботу, о 18:00 (хто не в темі — запитуйте). Барбакаймо та вставаймо! Йоу!

І до речі — хто придбає книженцію, отримає в подарунок порцайку будь-чого: від морозива і до огого! А то й дві. Дрес-код: 18+

19 вересня. Початок о 18:00. Вхід: вільний. м. Київ, Труханів острів. МАПА
Як дістатися: Переходимо через Пішохідний міст, йдемо ПРЯМО, поки не побачимо зліва великий банер «Мистецький Барбакан 150м». Повертаємо ліворуч і сунемо бетонкою туди, куди стрілка на банері вказує - і буде нам щастя :)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar