19 Квітня 2024, 07:30 | Реєстрація | Вхід
/ Макгован-вечорниця на Барбакані - 20 Серпня 2015

Макгован-вечорниця на Барбакані

Категорія: «Події»
Дата: 20 Серпня 2015 (Четвер)
Час: 21:00
Місто: Київ
Місце: Барбакан
Адреса: Труханів острів
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1067


На Барбакані зібралося багато шанувальників своєрідного таланту Шейна Макгована. Чому раптом? Якийсь феномен. Й вони вирішили замутити з цього приводу угарне паті, тобто вечорницю. Будуть крутити кліпи і у проміжках поети читатимуть вірші. Беруть участь Моцар, Пістон, Чуприна і Крюгер, може, ще хто підтягнеться. І ви приходьте, буде весело.
Тим більш, обіцяють знижку на віскі, тре перевірити.


Шейн Макгован - ірландський музикант і автор пісень, учасник гуртів «The Pogues», в минулому «The Popes» і «The Nips», а також численних дуетів. Відомий також своєю любов'ю до алкоголю і сигарет, а як наслідок, бешкетами і виступами у п'яному стані.

Свій перший невеликий успіх він отримав у 1976 році на концерті англійської панк-групи «The Clash», незабаром після цього він створив власну панк-рок-групу, «The Nipple Erectors», пізніше перейменовану в «The Nips». Він також намагався заробляти гроші в Ковент-Гарден, але без особливого успіху. Приблизно в той же час Макгован пристрастився до алкогольних напоїв, які він й досі вживає.

З 1984 по 1990 - Макгован зібрав групу «The Pogues», і на протязі декількох років, вони успішно випускали альбоми. У 1992 учасники колективу вигнали Шейна за непрофесійну поведінку, і він зібрав нову групу - «Shane MacGowan and The Popes». З 1995 по 2001 вони випустили три альбоми, мали успіх. У 2006 він був визнаний рок-героєм, увійшовши до списку NME Rock Heroes List під номером 50. У 2012 році Шейн записав неофіційну версію гімну Ірландії до Євро 2012 - «The Rockier Road to Poland».


20 серпня. Початок о 20:00. Вхід: вільний. м. Київ, Труханів острів.
Як дістатися: Переходимо через Пішохідний міст, йдемо ПРЯМО, поки не побачимо зліва великий банер «Мистецький Барбакан 150м». Повертаємо ліворуч і сунемо бетонкою туди, куди стрілка на банері вказує - і буде нам щастя :)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar