19 Квітня 2024, 04:44 | Реєстрація | Вхід
/ «Червона книга» Дмитра Лазуткіна у Києві - 24 Червня 2015

«Червона книга» Дмитра Лазуткіна у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 24 Червня 2015 (Середа)
Час: 20:00
Місто: Київ
Місце: «Piano Cafe»
Адреса: вул. Ярославська, 56а
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2155


24 червня о 19:00 у Piano Cafe пройде літературно-музичний вечір, під час якого відбудеться презентація нової поетичної збірки поета Дмитра Лазуткіна «Червона книга». Музичний супровід події - Олексій Кравченко (піаніно).

На творчому вечорі Дмитра у Вас буде можливість купити його книги: «Червона книга» (60 грн.), «Колядки і вальси» (30 грн.), «Добрі пісні про поганих дівчат» (50 грн.).



«Червона книга» – нова збірка віршів Дмитра, що вийшла нещодавно у видавництві «Книги-ХХІ». До книжки увійшли тексти, що були написані автором за останній рік, а також старіші вірші, що виявились надзвичайно актуальними саме зараз. Збірка складається із трьох розділів: «Польова кухня», «Історія помсти» та «Ботаніка». В кожному з них  вірші поєднані певною емоційною історією. Над оформленням книги працювали Ярина Саєнко та Анна Стьопіна. Кожен з розділів виділяється певною ілюстрацією. 



«Ці вірші значною мірою зроблені «з голосу», з приговорювань і скандувань, вони складаються з морфем і синтагм, якими користуються при сварках у пісочницях і крематоріях.»
Сергій Жадан

«Це дійсно справжня, така чоловіча поезія!»
Ліна Костенко



Дмитро Лазуткін - поет, журналіст, телевезійний ведучий.

Автор книг: «Дахи» , «Солодощі для плазунів» , «Паприка грез», «набиті травою священні корови» , «Бензин» , «Добрі пісні про поганих дівчат», «Колядки і вальси», «Червона книга». Лауреат літературних премій «Смолоскип», «Гранослов», «Культреванш», «Літературний Олімп» та «Русская премия». Стипендіат програми Міністерства культури Польщі GaudePolonia (2004).

Чемпіон України зі слему, переможець слемів видавництва «Смолоскип» і фестивалю «Березневі коти». На міжнародному фестивалі «Порядок слів» у Мінську здобув титул Короля поетів.

Працював спортивним оглядачем на Олімпійських іграх у Пекіні, Лондоні і Ванкувері, ведучим програм «У світі єдиноборств», «Про Регбі», «Чоловічий клуб» на Першому національному телеканалі. Коментує бокс на телеканалі «Інтер». Володар чорного поясу з кемпо (1-й дан).

Переможець Кубка Європи з елітних боїв (розділ «фулл-контакт»), чемпіон України з козацького двобою, бронзовий призер Кубка світу з кікбоксінгу та кікджитсу.

Автор пісень гурту «Козак систем».


24 червня. Початок о 19:00. Вхід: вільний.
м. Київ, «Piano Cafe», вул. Ярославська, 56а


0 коментарів

Залишити коментар

avatar