19 Березня 2024, 04:12 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки віршів Вікторії Дикобраз - 5 Травня 2015

Презентація збірки віршів Вікторії Дикобраз

Категорія: «Події»
Дата: 05 Травня 2015 (Вівторок)
Час: 19:00
Місто: Рівне
Місце: мала сцена Драмтеатру
Адреса: Театральна площа, 1 (вхід збоку)
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1350


5 травня організація «Література.РВ» запрошує всіх на презентацію поетичної збірки «Семантика наших прикрас» Вікторії Дикобраз. Модератор вечора – Марк Оплачко. Початок заходу о 19:00. Місце зустрічі – мала сцена Рівненського Драмтеатру.

Вікторія Дикобраз – поетка, керівник організації «Література.РВ», фіналістка «Молодої Республіки Поетів-2014», організатор культурних подій у Рівному та інших містах України. 
«Семантика наших прикрас» – дебютна збірка Вікторії, яка вийшла цього року у видавництві "Крок". Книжка є арт-проектом, над оформленням якого працювала рівненська дизайнерка Алекс Корчевскі (Олександра Корчевська, студентка НУВГП). 



Про книжку

«Спільні проекти дизайнерів та поетів не є рідкістю, та все ж, зазвичай у них не надається належної уваги розвороту та окремій сторінці, а також її ідейному наповненню. Тому для нас так важливо було попрацювати над словом і образом водночас», – зазначає Алекс.

Збірка вирізняється саме візуальною частиною: у ній немає нумерації сторінок, змісту та інформації про автора. Як зазначає сама Вікторія, це було зроблено навмисно – таким чином читач може сприймати вірші цілісно, не відволікаючись на сторонні деталі. Натомість тексти мають супровід у вигляді коментарів від автора, назв і дат. Більшість віршів написані у 2014 році. 



Про плани

У Рівному відбудеться перша повноцінна презентація книги. Попередньо вона була представлена на кількох літературних фестивалях. Із 5 травня ж розпочинається всеукраїнський тур презентацій "Семантики…" в різних містах, яких наразі налічується вже близько 15. 

Про захід

На зустріч у Рівному запрошуються всі, хто цікавиться сучасною літературою та оригінальними ідеями у представленні своєї творчості. Презентація буде проходити у форматі живого спілкування з авторкою й дизайнером збірки. Також Вікторія читатиме вірші та, звісно, відповідатиме на питання, що виникнуть у глядачів. Наприкінці зустрічі можна буде придбати "Семантику наших прикрас" за спеціальною ціною та взяти автограф.


Вхід на вечір вільний. Однак необхідно зареєструватися на зустріч, заповнивши коротку анкету (за посиланням: http://vk.cc/3JxuAG ).


Дата: 05 травня 2015 року. Час початку: 19:00.
Місце зустрічі: мала сцена Драмтеатру (Театральна площа, 1), вхід збоку.
Додаткова інформація: (098) 454 93 09 (Анна Невірковець)
Організатори заходу: МГО «Література.РВ»

Подія Вконтакті: http://vk.com/d_kobraz_rv
Аудіозаписи віршів Вікторії Дикобраз: https://soundcloud.com/d-kobraz/sets/semantics


0 коментарів

Залишити коментар

avatar