29 Березня 2024, 13:37 | Реєстрація | Вхід
/ 15-16 квітня: Третій «Видавничий NON STOP» - 15 Квітня 2015

15-16 квітня: Третій «Видавничий NON STOP»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 15 Квітня 2015 (Середа)
Час: 12:00
Місто: Київ
Місце: Інститут журналістики і міжнародних відносин КНУКіМ
Адреса: вул. Щорса, 36а
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1300


Ви впевнені, що знаєте, як створюються книжки? 

15-16 квітня у стінах Інституту журналістики і міжнародних відносин КНУКіМ (вул. Щорса, 36а) відбудеться Третій Всеукраїнський студентський фестиваль "Видавничий NON STOP", який збере майбутніх видавців, дизайнерів, літераторів для того, щоб самовдосконалитись, поспілкуватись з цікавими особистостями та просто гарно провести час! 


Цього року організатори обрали для фестивалю незвичайну концепцію і вирішили за допомогою лекцій і майстер-класів продемонструвати відвідувачам, як поетапно створити книжку. А ще з’явилися заходи нового формату, зокрема Видавничий квест, Інтригуючий буккросинг та низка таких, що передбачають збір коштів для підтримки українських військових, які постраждали в наслідок бойових дій на сході України.

Також на гостей чекатимуть цікаві зустрічі з відомими українськими видавцями та медійниками: Василем Шклярем, братами Капрановими, Олександром Акименком, Глебом Гусєвим, Дмитром Столяренком. У програмі представлені дизайнерсько-видавничі воркшопи та майстер-класи. А це додрукарська підготовка, каліграфія, створення книги у техніці поп-ап та багато іншого.

Під час фестивалю діятиме книжкова виставка-ярмарок, де можна буде придбати продукцію найвідоміших українських видавництв.


Програма фестивалю «Видавничий NON STOP» 


Всеукраїнський студентський фестиваль «Видавничий NON STOP» 
у соцмережах: Facebook | Vkontakte | Twitter 
15-16 квітня | Київ, Інститут журналістики і міжнародних відносин КНУКіМ, вул. Щорса, 36а


0 коментарів

Залишити коментар

avatar