20 Квітня 2024, 04:30 | Реєстрація | Вхід
/ «Історії талановитих людей - 2». Вони повертаються :) - 14 Квітня 2015

«Історії талановитих людей - 2». Вони повертаються :)

Категорія: «Події»
Дата: 14 Квітня 2015 (Вівторок)
Час: 19:30
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1393


14-го квітня у столичній Книгарні «Є» відбудеться презентація другої частини проекту Ірини Славінської «Історії талановитих людей».

«Історії талановитих людей. Книга друга» - є продовженням популярної серії «Теплі історії». Книга містить життєві історії людей, яких ми знаємо і любимо. 

Усі розповіді доволі різні: про пошуки себе, боротьбу зі страхами, долання перешкод. Вони складалися на основі інтерв’ю, але формально тексти побудовані як висловлювання від першої особи – про те, що важливе, цікаве, цінне

«Зураб Асланія про мотоцикли та одну нелегальну пригоду, Микола Рябчук про «Всесвіт» і те, як йому випадково пощастило не сісти в тюрму за совєтів, Ігор Померанцев про виноград, акустику та ферментацію, Анатолій Дністровий про Тернопіль, живопис, книжки і 90-ті, Ірен Роздобудько про те, чому не варто радіти першій публікації, а також про те, як писати сценарії, Мар’яна Савка з інструкцією створення власного видавництва, Алевтина Кахідзе про Жданівку (з ілюстраціями!), Саша Кольцова - про те, як працювати, щоб мірозданіє не наздогнало і не надавало по голові, Таміла Ташева про Крим, Сергій Жадан про музику та свої взаємини з музикантами, Мирослава Гонгадзе про стрибання вище голови…» З допису Ірини у Facebook


В презентації візьмуть участь упорядниця книжки Ірина Славінська, а також герої та героїні першої та другої книжки «Історій талановитих людей». Модераторка - Лариса Денисенко.


14 квітня. Початок о 18:30. Вхід: вільний. 
Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar