20 Квітня 2024, 18:55 | Реєстрація | Вхід
/ Курс creative writing Катерини Бабкіної «Як писати» - 4 Квітня 2015

Курс creative writing Катерини Бабкіної «Як писати»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 04 Квітня 2015 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: 800 грн.
Місто: Київ
Місце: MediaHub
Адреса: вул. Суворова, 4/6
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1193


4-5 квітня в Києві письменниця і екс-редактор Esquire Ukraine Катерина Бабкіна проведе дводенний практичний Курс creative writing«Як писати». Авторка курсу поділиться зі слухачами технікою письма для усіх жанрів і видів писання.



Мета курсу – оволодіти провідним інструментарієм і технікою письма, що є спільними для всіх жанрів та видів писання, починаючи від текстів в блог і закінчуючи романами чи сценаріями; зрозуміти основні методи взаємодії тексту із читачем та зі світом.
 
Слухачі курсу дізнаються: як впізнати бажання своїх читачів, з чого починати роботу над текстом, де брати натхнення, що таке інтерпретація та адаптація й як слід працювати із засобами художньої виразності. Наприкінці курсу кожен учасник гарантовано напише геніальне оповідання. Тривалість курсу – 12 годин.


Довідка про авторку

Катерина Бабкіна – українська письменниця,  сценарист, драматург, редактор Esquire Ukraine. Авторка 5 книг поезії та прози, її тексти перекладено польською, німецькою, англійською, шведською, французької та російською мовами, п’єси за її текстами ставилися в Києві та Женеві, фільм за її сценарієм був знятий в 2012 в рамках всеукраїнського проекту «Україно, goodbye!».
 
Як взяти участь? 

Щоб стати учасником курсу, потрібно заповнити реєстраційну анкету: http://goo.gl/AY8SfO. Прийом заявок триває до 2 квітня включно. Кількість місць обмежена – 15 осіб. Кожен учасник сплачує організаційний внесок у розмірі 800 грн (у вартість входить навчання, кава-брейки, роздаткові матеріали тощо).
 
Дати і місце проведення: 4-5 квітня (з 13:00 до 19:00), MediaHub (Київ, вул. Суворова, 4/6)
Детальніше про курс читайте за посиланням: http://facebook.com/events/1571283363152252/
 

Організатор: Центр літературної освіти
Організаційний партнер: MediaHub
Інформаційні партнери: ART Ukraine, ШО, Платформа, Korydor, Літературний портал "Litcentr", Читомо, Буквоїд, ЛітАкцент, Друг читача, Арт-Вертеп


0 коментарів

Залишити коментар

avatar