19 Квітня 2024, 11:24 | Реєстрація | Вхід
/ Гаррі Каспаров презентує книгу «Торгівля страхом» - 26 Березня 2015

Гаррі Каспаров презентує книгу «Торгівля страхом»

Категорія: «Події»
Дата: 26 Березня 2015 (Четвер)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Книжковий магазин «Буква»
Адреса: вул. Хрещатик, 13
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1247


26-го березня у самому центрі столиці (за адресою Хрещатик, 13) відкриється новий книжковий магазин під назвою «Буква». На цю подію завітає літератор, політик та чемпіон світу з шахів — Гаррі Каспаров. В «Букві» він вперше презентує свою нову книгу «Торгівля страхом», яка вийшла в київському видавництві «Самміт-книга» за підтримки міжнародного фонду українців за кордоном «Діаспора»


Фото: file.liga.net
У березні 2005 року Гаррі Каспаров, будучи лідером світового шахового рейтингу, оголосив про припинення своєї професійної спортивної кар'єри. Рішення це було обумовлено наміром присвятити більшу частину свого часу суспільно-політичній діяльності. У травні 2005 року Каспаров створює опозиційний рух «Об'єднаний громадянський фронт», метою якого проголошується "демонтаж путінського режиму". З самого початку своєї опозиційної діяльності Каспаров просував ідею об'єднання представників різних ідеологічних течій для протистояння набирає в Росії обороти диктатурі. 

Починаючи з 2006 року, саме позаідеологічні коаліції, засновані на цій концепції, стають основною рушійною сили російського протесту, вищою точкою якого з'явилися масові виступи у великих містах Росії в 2011-2012 рр. Статті Гаррі Каспарова, публікуються як російською, так і англійською мовами, присвячені найбільш актуальним політичним подіям і процесам. З 2012 р. є головою Ради Фонду з захисту прав людини.


Книга «Торгівля страхом» – збірка вибраних політичних текстів Гаррі Кимовича, раніше опублікованих на сторінках відомих аналітичних видань та інтернет-порталах в період з 2001 по 2015 рік. Розташовані в хронологічному порядку, ці статті дозволяють побачити не тільки логічний ланцюжок поворотних подій політичного життя Росії останніх років, але й простежити історію боротьби ідей, що визначила сучасний вектор внутрішньої і зовнішньої політики Російської Федерації. Велике місце в книзі приділено подіям в Україні останніх років.


26 березня. Початок о 18:00. Вхід: вільний.
Київ, Книжковий магазин «Буква», вул. Хрещатик, 13.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar